Flytta prisvärt!

27 april 2018

En företagsflytt är ofta ett stort projekt och ibland också en stor kostnad för såväl små som stora företag. Är din kontorsflytt särskilt stor kan du ofta ha större chans att förhandla ned priset.

En företagsflytt är ofta ett stort projekt och ibland också en stor kostnad för såväl små som stora företag. Det är svårt att ”skala ner” kostnaderna bara för att man är ett större företag eftersom en arbetsplats alltid är en arbetsplats, och måste företaget flytta till nya lokaler så måste det.

En bra start för dig som ansvarar för en företagsflytt och vill komma undan till en bra kostnad är att via länken kostnadsfritt begära in offerter från flyttfirmor som utför företagsflyttar.
Se till att prata med några olika flyttfirmor, jämför deras anbud och välj den som kan uppfylla dina tids- och kvalitetskrav och som dessutom gör det till ett så bra pris som möjligt.

Normalt sett kostar en företagsflytt ungefär som en vanlig flytt sett till timpriset, men kan ibland ligga något högre. Mellan 450 och 650 kr/timmen är inte ovanligt. Är din kontorsflytt särskilt stor kan du ofta ha större chans att förhandla ned priset.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.