Tack för i år SKNT – Vi ses väl nästa år?

22 maj 2019

Årets SKNT gick av stapeln i Uddevalla under förra veckan. Läs om vad Niklas Hansson, Försäljningschef, på Lokalguiden tyckte om årets upplaga.

Niklas Hansson, Lokalguiden, skriver avtal med en vinnare i Kommunchansen.

Varje år arrangeras mässan SKNT som är en mötesplats för ett stort antal näringslivstjänstemän från många av Sveriges kommuner. Lokalguiden fanns också på plats i Uddevalla där årets konferens gick av stapeln.

Niklas Hansson, Försäljningschef på Lokalguiden, är nöjd med årets mässa.

 Vi är jättenöjda med utfallet då vi skapade många nya kontakter och stärkte våra befintliga relationer. Uddevalla gjorde ett kanonjobb, det var inte många lugna stunder under dagen.


Kommunchansen, Lokalguidens tävling i montern, lockade många förväntansfulla tävlanden. Upplägget var att vi lottade ut de mest populära produkterna som våra kommuner använder sig av, allt från annonser till reportage och tio kommuner vann jackpotten – hela rubbet!

Lokalguiden är en återkommande utställare på SKNT där vår målgrupp finns på plats och kommer självklart finnas med på nästa års SKNT som då arrangeras i Växjö.

– Det ska bli roligt att se vad Lokalguiden kan hjälpa till med för att få fler kommuner att komma till Växjö nästa år, säger Niklas Hansson.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.