Eget kontorshus med möteslounge, gym och takterrass mitt i Stockholm

11 april 2023

Precis intill T-centralen, på Klarabergsgatan 37 mitt i Stockholms city, omvandlar Mengus nu fastigheten Orgelpipan 5 till ett toppmodernt kontorshus, fyllt med unika funktioner och möjligheter.

ETT RIKTIGT MULTIFUNKTIONSHUS

Förutom kontorsplanen, som blir något utöver det vanliga, kommer huset att erbjuda en härlig takterrass. En del av Orgelpipan inryms också under markplan, vilket innebär möjligheter att innehålla fler funktioner än rena kontor. Här finns det plats för till exempel retail, möteslounger och ett eget gym. Huset kan även inrymma övernattningsrum, konferens, mötesytor, utbildnings- och föreläsningssalar, café, showroom eller studios. Eller en kombination av olika funktioner. Med över fyra meter i tak är det bara fanta-sin sätter gränserna.


PERFEKT FÖR FÖRETAG MED HÖGT STÄLLDA KRAV

Genom att man koncentrerar kontoren till ovanvåningarna och alla andra ytor under markplan skapas rejält tilltagna samlingsplatser i det egna huset där företagets alla medarbetare kan sammanstråla och utbyta idéer och tankar. Så mycket bättre än att ha olika mötesrummen utspridda på kontoret, och definitivt smartare än att hyra mötesplatser på stan. Och när man samlar ihop och skjuter ner funktionerna under mark skapas förutom synergi också en riktigt bra totalekonomi. Detta är nya tidens sätt att arbeta för företag med högt ställda krav och som vill kunna attrahera de bästa talangerna!Det här är en unik möjlighet att skapa ett eget hus med ett varumärke som identitet.


EGET HUS GER SKJUTS ÅT VARUMÄRKET

Eftersom huset passar bra för en enda hyresgäst finns det också en unik möjlighet att skapa ett eget hus med ett varumärke som identitet. Det är inte så många företag som kunnat ge sitt namn till ett eget hus. Chrysler-building, SAS-huset, DN-skrapan och Mercedes Benz-huset är några exem-pel. Hur skulle det låta med [ert varumärke]-huset?


STOCKHOLMS MEST KOMMUNIKATIVA LÄGE

Orgelpipans centrala läge ovanpå alla kommunikationer innebär att bolagets alla medarbetare får minsta möjliga restid. Vare sig man åker från Strängnäs, Sollentuna eller Södermalm ligger kontoret precis intill stationen man går av på. Det är reseeffektivitet på riktigt. Ingen behöver byta färdmedel till Fridhemsplan eller promenera till Östermalm. Ofta tar dessa sista meter lika lång tid som att komma in till city. För de som kör bil finns det också ett stort garage intill som har egen ingång direkt in i huset. Snabbt, smidigt och bra ur säkerhetssynpunkt. Huset omfattar cirka 2 800 kvm uthyrningsbar area, som även går att dela upp på olika sätt.


Läs mer på OP5.se 

Artikeln är en annons från Mengus och inte en artikel av Lokalguiden.