NYLOKAL i Göteborg

1 januari 2019

För femte året i rad arrangerar Lokalguiden mässan NYLOKAL på Clarion Hotel Post, mitt i centrala Göteborg. I år kan vi presentera cirka 30 utställare och tre intressanta föreläsare.

Förutom att ni som lokalsökande företag får chansen att träffa fastighetsägare på plats kommer ni kunna lyssna till Cecilia Gunarsson, Head of Research på JLL,  som pratar om lokalhyresmarknaden och hur hyresnivåerna ser ut för kontor, butik och lagerlokaler. Vi kommer även få ta del av marknadens aktuella trender.  

Anna-Karin Eckerlid, Next Office Concept Strategist på Kinnarps, kommer därefter prata om hur vi skapar engagemang hos våra medarbetare med hjälp av rätt arbetsmiljö. Hur skapar vi kontor som motsvarar individens och organisationens behov och hur tar vi nästa steg i den processen? 


Efter lunch, fika och förhoppningsvis många nya kontakter avslutas dagen med en föreläsning av coach Gunnar Söderström som inspirerar oss att kunna vara så bra vi kan, vid exakt rätt tidpunkt. Ta kommandot i arbets- och privatlivet genom att utnyttja din egen kraft. 

Nytt för i år är att Lokalguidens nya samarbetspartner Franchisetorget kommer att anordna sina informationsträffar i samband med mässan. De kommer att bjuda in franchisegivare som kommer kunna träffa fastighetsägare, skapa kontakter och diskutera olika framtida lokalalternativ. Franchisetorget kommer att fokusera på fyra ämnen under dessa dagar; hur hittar man lokaler, hur hittar man franchisegivare, hur hittar man finansiering och hur driver man en framgångsrik kedja.

Läs mer om Franchisetorget här

NYLOKAL Göteborg

När: 24 januari, kl 11.30

Var: Clarion Hotel Post

Anmäl dig här


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.