Fler Mindparks för coworking

26 februari 2019

Coworkingytorna blir fler även i Skåne. Mindpark Helsingborg har funnits i över tio år, i april öppnas en ny anläggning i kontorshuset Eminent i Hyllie och senare i år etableras verksamheten även mitt i centrala Lund.

Det är bolaget Collab Concepts som står bakom coworkingkonceptet. Mindpark Helsingborg har varit igång i tio år och är beläget i den gamla Tretornfabriken på promenadavstånd från Helsingborgs centralstation. Men nu slås alltså portarna upp till Mindparks även i Malmö och Lund. I april öppnar man en anläggning i Castellums nya WELL-certifierade kontorshus Eminent i Hyllie. 1 500 kvm fördelade på två våningsplan med ett coworking space, bistro och mötesrum. Och i augusti får även Lund sitt Mindpark. Närmare bestämt i Bytaregränd, endast fyra minuters promenad från centralstationen. Coworkingytorna på cirka 700 kvm kommer att vara fördelade över ett antal olika huskroppar i gränden. 

– Vi har fått jättebra respons i Hyllie, det var också därför vi vågade oss på Lund, menar Sanna Kahlström, vd och delägare i moderbolaget Collab Concept. Och Lund känns även som en spännande stad rent symboliskt. Nu kommer vi att finnas i de tre största städerna i Skåne.

Läs mer här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.