Kontorsmeny för företag

14 november 2023

Grand Hotel driver sedan 13 år tillbaka matbutiken Grand Deli på Klostergatan 11 i Lund. Affärsidén är att med färdiglagade middagsrätter förenkla Lundabors matlagning i hemmet så att tid frigörs för annat. Nu utvidgas utbudet till att även innefatta färdig mat anpassad för kontor och företag.

Butikschef Lotta Andersén Westerlund, en välkänd matprofil i Lund, har det senaste året haft fokus på Grand Delis butiksupplevelse. Med bland annat blommor, smakprover och butiksmingel har Lotta utvecklat Grand Deli till en destination för matintresserade lundabor.


-Samtidigt som Grand Deli har lösningen på hur middagar blir lika goda som de är enkla att tillaga är det viktigt att vår butik är en källa för inspiration och att ett besök hos oss pratar med flera sinnen samtidigt, säger Lotta.


Nästa steg i utvecklingen av Grand Deli är lanseringen av ett menyutbud med färdiglagad mat speciellt anpassad för företag och kontor.


-Vi vill vara ett lika smidigt alternativ som vi är till lundabor hemma, när företag i Lund med omnejd vill beställa mat till allt från lunchmöten till kontorsfester, säger Lotta.


Stommen i det nya utbudet är några av Grand Delis mest älskade klassiker, dessutom kan större arbetsgivare som vill förenkla vardagspusslet för sina anställda komma överens med Grand Deli om att få färdiga maträtter, som förpackas och betalas individuellt, levererade veckovis.


-Det ska vara lika enkelt för Lunds företag att beställa från Grand Deli som det är för våra hotellgäster att beställa room service till sina rum, fortsätter Lotta.



Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.