Ny satsning i Brunnshög

19 september 2023

I Brunnshög blir man en del av Lunds framtidsutveckling. Här, på bästa läget i området, planerar Peab Fastighet att uppföra kontorshuset Nest. Ett hus det ska vara värt att lämna hemmet för.

Brunnshög är en levande stadsdel under uppbyggnad och håller på att fyllas med både bostäder och kontor. Allt man behöver kommer finnas precis utanför dörren: restauranger, livsmedelsaffär, bageri, gym med mera. 


Kontorshuset Nest blir sex våningar högt och kommer ta emot sina hyresgäster med en välkomnande entré. I bottenplanet kommer det finnas stora ytor för coworking, men även sådant som bidrar till husets allmänna trivsel. Kanske en restaurang, en frisör eller en fräsch salladsbar?


Plan 2 vänder sig till nystartade och lite mindre aktörer som söker lokaler mellan 140 – 190 kvm, medan plan 3-6 är för företag som vill ha större ytor. Det finns även möjlighet att bygga samman två eller flera våningsplan. 


Nest kommer att certifieras med BREEAM Excellent, byggmaterialen är noggrant och omsorgsfullt utvalda, en solcellsanläggning ska installeras på taket och energiförbrukningen kommer att vara låg. För att dra ner det totala CO2-avtrycket ytterligare har Peab Fastighet satsat på flera innovativa lösningar. Hela huset kommer att bli på 4 000 kvm och går allt som planerat blir det inflyttning 2025. 


Läs mer och anmäl ert intresse här.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.