Kontor, Varmvalsvägen 9 kopparlunden, Kopparlunden, Västerås

  • 241 m²
  • 2023-08-01

Kontorslokal med egen ingång i entréplan i attraktiva Kopparlunden


Lokaltyp Kontor
Total yta 241 m²
Adress Varmvalsvägen 9 kopparlunden
Område Kopparlunden
Publicerad 2023-11-10
Kommun Västerås kommun
Byggår 1899
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde 2023-08-01
Objektsnummer 41966900

Beskrivning

Fin kontorslokal med ingång i entréplan. Kontorsdelen ligger på våning 2 med olika storlekar på konferensrum samt större ytor med möjlighet för kontorslandskap.

Omgivning

Kopparlunden är ett av Västerås mest dynamiska områden med en inspirerande industrihistorisk miljö. Området är idag utvecklat till Västerås tätaste kontorskluster med moderna kontorslokaler. Inom området finns restauranger, ett café, ett ekologiskt bageri, kontorshandel m.m. I Kopparlunden finns det gott om parkeringsplatser och cykelställ. Den direkta närheten till E18 och Cityringen gör området lättillgängligt ur logistiskt synpunkt samtidigt som Västerås city, med hela dess utbud av butiker, restauranger och service ligger inom promenadavstånd. Dessutom finns Centralstationen på ca 8 minuters promenadavstånd.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss. Anslutning med bil från både Östra Ringvägen, Kopparbergsvägen, Pilgatan och E18.

Planlösning

Se bifogad ritning

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i hela Kopparlundens område.

Service

Servicen finns runt knuten med välrenommerade Kopparlundens Bageri, Sunfleet bilpool, laddstation för din elbil, Fitness Health club, gym, samt företagshälsovård och smidig parkering på området. Ett stenkast bort erbjuder Kopparlunden dessutom hotell, biograf m.m.

Övrigt

Kontorsfastighet


Karta