Kontor, Kopparbergsvägen 6, City, Västerås

  • 415–507 m²

Utblick över Västerås


Lokaltyp Kontor
Total yta 415–507 m²
Adress Kopparbergsvägen 6
Område City
Kommun Västerås kommun
Hiss Nej
Våning 8
Objektsnummer 41956608

Beskrivning

Lokalen har öppen planlösning i kombination med flera kontorsrum. Ljusinsläpp från två håll ger mycket ljusa och trivsamma lokaler. Glasade väggar ger ljusa lokaler. Förråd finns i lokalen. Cykelrum och ytterligare lager i källaren vid behov.

Omgivning

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare tvåframstående kontorsfastigheter som ägs av Kungsleden, Ottar 6 och Mimer 5.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala.

Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.

Övrigt

Kontorsfastighet i bästa läge! Här har du centralstationen runt knuten samt Västerås centrums utbud av restauranger och service precis utanför dörren.


Karta

Bilder på lokalen