Kontor, Ingenjör Bååths gata 5 (T1), Västerås City, Västerås

  • 816 m²

Hörnlokal i bästa läge


Lokaltyp Kontor
Total yta 816 m²
Adress Ingenjör Bååths gata 5 (T1)
Område Västerås City
Kommun Västerås kommun
Byggår 1950
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41956712

Beskrivning

Lokalen ligger högt upp med en fin utsikt från flera håll. En kombination av öppen planlösning och mindre kontorsrum. Lokalen kan med fördel inredas i en tyst, mellan och aktiv zon.

Omgivning

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare två framstående kontorsfastigheter som ägs av Castellum, Melkerhuset och Ottar 6.
Här sitter ni bara ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken, Västerås största park, och endast en kort promenad till vattnet med fina promenadstråk och trevliga lunchrestauranger.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala.

Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.

Övrigt

Kontorsfastighet i fint läge, ett stenkast från centrum och allmänna kommunikationer.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen