Kontor, Mäster Ahls Gata 8 (T10), Västerås City, Västerås

  • 927 m²
  • 2024-02-01

Ljust kontor med industriell känsla


Lokaltyp Kontor
Total yta 927 m²
Adress Mäster Ahls Gata 8 (T10)
Område Västerås City
Kommun Västerås kommun
Byggår 1950
Hiss Nej
Tillträde 2024-02-01
Objektsnummer 41971534

Beskrivning

Högt i tak och effektiva lokaler för både öppet landskap och flera olika storlekar på mötesrummen. Stor fin matsal i ett hörn läge. Entré möjlig från två håll, antingen Från Stora gatan eller Mäster Ahls gata. Hiss rakt in i lokalen.

Omgivning

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare två framstående kontorsfastigheter som ägs av Castellum, Melkerhuset och Ottar 6.
Här sitter ni bara ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken, Västerås största park, och endast en kort promenad till vattnet med fina promenadstråk och trevliga lunchrestauranger.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala.

Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.

Övrigt

Kontorsfastighet i fint läge, ett stenkast från centrum och allmänna kommunikationer.


Karta

Bilder på lokalen