Kontor, Trefasgatan 1, Kopparlunden, Kopparlunden, Västerås

  • 250–571 m²

Kontorslokal i utmärkt skyltläge ledig


Lokaltyp Kontor
Total yta 250–571 m²
Adress Trefasgatan 1, Kopparlunden
Område Kopparlunden
Kommun Västerås kommun
Byggår 1912
Hiss Nej
Objektsnummer 41956332

Beskrivning

Välkommen till attraktiva Kopparlunden och denna ljusa och luftiga kontorslokal med ett ypperligt skyltläge.

Lokalen är på totalt 571 kvadratmeter och är fördelad på två plan. Lokalen har fönster åt söder, väster och norr samt takfönster på övre våningen vilket bidrar till stort ljusinsläpp. En egen hiss leder upp till övre våningen där industridetaljer, såsom takstolar i originalutförande, har bevarats.
Som hyresgäster har ni möjlighet att sätta er egen prägel. Lokalen står inför en totalrenovering och det är era önskemål och behov som styr. Här finns även möjlighet att skapa en uteplats.
Sugna på att synas? Det gör ni här. Lokalen har ett ypperligt skyltläge mot trafikerade Ringvägen.
I lokalen finns fjärrkyla, för bästa inomhusklimat.

Omgivning

Kopparlunden är ett av Västerås mest dynamiska områden med en inspirerande industrihistorisk miljö. Området är idag utvecklat till Västerås tätaste kontorskluster med moderna kontorslokaler. Inom området finns restauranger, ett café, ett ekologiskt bageri, kontorshandel m.m. I Kopparlunden finns det gott om parkeringsplatser och cykelställ. Den direkta närheten till E18 och Cityringen gör området lättillgängligt ur logistiskt synpunkt samtidigt som Västerås city, med hela dess utbud av butiker, restauranger och service ligger inom promenadavstånd. Dessutom finns Centralstationen på ca 8 minuters promenadavstånd.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss. Anslutning med bil från både Östra Ringvägen, Kopparbergsvägen, Pilgatan och E18.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i hela Kopparlundens område.

Service

Servicen finns runt knuten med välrenommerade Kopparlundens Bageri, Sunfleet bilpool, laddstation för din elbil, Fitness Health club, gym, samt företagshälsovård och smidig parkering på området. Ett stenkast bort erbjuder Kopparlunden dessutom hotell, biograf m.m.

Övrigt

Kontorsfastighet


Karta

Bilder på lokalen