WTCs servicekoncept drar

13 september 2022

I september välkomnar World Trade Center på Skeppsgatan i Malmö en ny spännande hyresgäst. Det är Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB, som är ett ledande internationellt företag för rengöringsprodukter och system – kanske mer kända produkter som Vileda och Wettex låter välbekant?

wtc webben.jpg
Bild: Granitor

World Trade Center på Skeppsgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, precis i kanten av centrala Malmö City. I fastigheten erbjuds en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. Det här är ett Hälsans hus med eget gym, dusch, omklädningsrum, padelbana och en rejält tilltagen cykelparkering.

- Vi beslutade att flytta vår verksamhet till World Trade Center främst tack vare det breda servicekonceptet de erbjuder, vilket kommer bli ett otroligt lyft för vår verksamhet och arbetsmiljö. En modern arbetsplats som attraherar och inspirerar våra medarbetare och där affärsnätverket får människor att växa, passar våra värderingar och affärsmål perfekt. I det ”nya normala” tror vi att det är än mer viktigt för företag att erbjuda en attraktiv arbetsplats med mervärde som skapar förutsättningar för kreativa möten och samtal och vi är övertygade om att World Trade Center kommer att bidra till detta, säger Marco Nuzzo, General Manager Nordics Consumer.


- Vi är mycket glada över att få välkomna Freudenberg Home till oss på World Trade Center. De, precis som vi erbjuder service och tjänster som bidrar till att förenkla i vardagen. Vi ser fram emot deras inflyttning, säger Jonas Holmberg, Fastighetschef på Granitor Properties.

Freudenberg Home flyttar in i september på plan 2 på 430 kvadratmeter.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.