Sök till Matcha Malmö 2019

23 januari 2019

Tillväxt Malmö arrangerar återigen Maxa Malmö, ett evenemang med speed dates mellan företagare och investerare. Här kan du hitta investerare eller en mentor till din verksamhet. Bland annat. Sista ansökningsdag är 10 februari.

Maxa Malmö är ett evenemang med speed dates mellan företagare och investerare som arrangerats årligen av Tillväxt Malmö sedan 2014. Här får företagare möjlighet att hitta investerare eller en mentor till sin verksamhet. Maxa Malmö innebär också en möjlighet att nätverka med framgångsrika företagsledare och investerare och få tips, idéer och kontakter som tar den egna verksamheten framåt.

Tillväxt Malmö söker vanliga och ovanliga företag inom alla branscher som behöver pengar eller extern kompetens för att växa och anställa fler. Man söker dig som driver ett företag i Malmö med betalande kunder.

Du behöver exempelvis tillgång till nätverk, hjälp med tillväxtplan eller finansiering. Ditt företag befinner sig i en fas där du behöver öka personalstyrkan, investera i maskiner, utveckla en produkt, en tjänst eller en ny marknad.

Löpande intervjuer och urval sker fram till sista ansökningsdagen den 10 februari. Går du vidare så får du göra en kort presentation inför en jury, som sedan avgör om du går vidare till finalen den 5 april på Malmö Arena Hotel.

Läs mer och ansök här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.