Slut på meningslösa möten

20 februari 2023

Mindpark har alltid jobbat efter devisen att det är innehållet som räknas. En stor del av det handlar om att skapa utrymmen för meningsfulla möten mellan människor. Nu startar man samarbete med Cronström & Co.

Mindpark.jpg
Bild: Henrietta Gatestål, projektledare Cronström & Co, Karsten Deppert, grundare Mindpark, Emelie Andersson, Brand Manager Mindpark, Elena Cronström, VD och grundare Cronström & Co.

– Vi är glada att kunna meddela att vi nu samarbetar med det fantastiska teamet på Cronström & Co. Deras erfarenhet av att skapa strategiska evenemang är en perfekt matchning för oss, som älskar att vara platsen för inspirerande möten, säger Karsten Deppert, grundare Mindpark.

Vi har över 20 års erfarenhet i branschen och har därmed utforskat hur man faktiskt får möten att bli så meningsfulla som möjligt, för alla som deltar.

Samarbetet innebär att Mindpark kan erbjuda just relevant och värdefullt innehåll, inte bara utrymme för möten.

– På Cronström & CO har vi över 20 års erfarenhet i branschen och har därmed utforskat hur man faktiskt får möten att bli så meningsfulla som möjligt, för alla som deltar. Våra gemensamma värderingar om att skapa värde i allt vi gör och att vara människofokuserade gör oss till naturliga partners, säger Eleni Cronström, vd och grundare Cronström & CO.

Mer konkret kommer samarbetet mynna ut i planering av evenemang som är skräddarsydda för kundens specifika behov. Exempelvis koncept för företag som vill anordna kundmöte, underlätta teambuilding och interna möten eller hålla modererade evenemang för att skapa medvetenhet kring ett visst ämne.

– Vi vet hur mycket jobb som krävs för att verkligen nå önskat resultat. Det ska vara intressant och meningsfullt för deltagarna. Lyckade möten är de som ger värde, både innehållsmässigt och när det gäller platsen mötena hålls på, säger Eleni Cronström.

Samarbetet startar med ett första event i mars kallat ”Välkommen till Hyllie”, som handlar om att sätta denna bubblande plats och alla intressanta företag där på kartan.

– Vi ser verkligen fram emot att göra regionens möten bättre tillsammans, avslutar Karsten Deppert.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.