Så underlättar ni flytten

1 februari 2023

Anledningarna till varför man behöver flytta kan vara många. Men alla kan räkna med att det blir mer jobb med flytten än vad man tror. Ladda ner Atrium Ljungbergs guide för att underlätta hela processen.

AL - Puff.jpg
Bilder: Atrium Ljungberg

Har era nuvarande kontorslokaler blivit för trånga? Ska ni slå ihop flera verksamheter? Är det nuvarande kontoret utformat på ett sätt som hämmar trivseln och kreativiteten? Eller behöver ni börja arbeta på ett nytt sätt för att främja samarbete över gränserna? Anledningen till varför det uppkommit ett behov av att förändra sin kontorslösning kan vara många.

Att flytta till ett nytt kontor är en komplex process som innebär så mycket mer än att signera ett hyresavtal. Ofta går det rätt länge mellan ett företags kontorsflyttar, vilket gör det svårt att ha full koll på allt som man behöver tänka på.

Fler och fler företag använder kontoret för att stärka varumärket och locka framtidens medarbetare, så det är av yttersta vikt att den nya arbetsplatsen blir bra. Just därför har Atrium Ljungberg tagit fram denna guide.

I den här guiden går de igenom vad du bör tänka på i alla steg i flyttprocessen, exempelvis:

  • Ska vi ta hjälp av konsulter eller kan vi göra allt själva?
  • Vad ska vi tänka på under en visning?
  • Vilka saker är viktiga att få med i hyresavtalet?
  • Hur förbereder vi våra medarbetare på bäst sätt?

Ladda ner hela guiden här

Lycka till med flytten!

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.