Profi Fastigheter hyr ut ytterligare i Bredden

12 mars 2018

Profi Fastigheter har tecknat nytt hyresavtal med E.ON om 2 200 kvadratmeter kontor i Bredden. Ett nytt hyresavtal har även tecknats med Linak Scandinavia AB om 1 600 kvadratmeter kontor.

Profi Fastigheter har ännu vakanser i Bredden. Bild: Profi Fastigheter

Avtalen innebär att bägge hyresgästerna utvecklar och förlänger sina befintliga etableringar i Bredden.

Thomas Sipos, VD, Profi Fastigheter säger:

- Vi är oerhört glada att befintliga hyresgäster som Linak och E.ON väljer att stärka sina etableringar i Bredden. Det här är ytterligare en bekräftelse på att vi har ett kontorserbjudande i Bredden som passar företag med behov av stora och effektiva kontorsytor.

Magasinet Lokalguiden har tidigare skrivit om Profi Fastigheters kontorsvakanser i Bredden. Thomas Jonasson, Marknadschef på Profi Fastigheter poängterar att det ännu finns vakanser i Bredden.

- Jag tror inte det finns någon kontorshyresgäst som vi inte kan hitta en lösning för.

Bredden, tidigare InfraCity, är beläget utmed E4:an mellan Stockholm och Arlanda, och omfattar närmare 200 000 kvm kontor och handel. Idag arbetar ca 3 000 personer i Bredden och företagen i området står för 30% av den totala lönesumman som betalas ut i Upplands Väsby kommun. Profi Fastigheter förvärvade InfraCity 2013 och driver ett omfattande utvecklingsarbete för platsen i syfte att skapa en levande stadsdel där människor bor, lever och arbetar.


Artikelämnen:

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.

Jessica Roos Rahmquist

Redaktör