Profi Fastigheter hyr ut ytterligare i Bredden

12 mars 2018

Profi Fastigheter har tecknat nytt hyresavtal med E.ON om 2 200 kvadratmeter kontor i Bredden. Ett nytt hyresavtal har även tecknats med Linak Scandinavia AB om 1 600 kvadratmeter kontor.

Bredden 2.jpg
Profi Fastigheter har ännu vakanser i Bredden. Bild: Profi Fastigheter

Avtalen innebär att bägge hyresgästerna utvecklar och förlänger sina befintliga etableringar i Bredden.

Thomas Sipos, VD, Profi Fastigheter säger:

- Vi är oerhört glada att befintliga hyresgäster som Linak och E.ON väljer att stärka sina etableringar i Bredden. Det här är ytterligare en bekräftelse på att vi har ett kontorserbjudande i Bredden som passar företag med behov av stora och effektiva kontorsytor.

Magasinet Lokalguiden har tidigare skrivit om Profi Fastigheters kontorsvakanser i Bredden. Thomas Jonasson, Marknadschef på Profi Fastigheter poängterar att det ännu finns vakanser i Bredden.

- Jag tror inte det finns någon kontorshyresgäst som vi inte kan hitta en lösning för.

Bredden, tidigare InfraCity, är beläget utmed E4:an mellan Stockholm och Arlanda, och omfattar närmare 200 000 kvm kontor och handel. Idag arbetar ca 3 000 personer i Bredden och företagen i området står för 30% av den totala lönesumman som betalas ut i Upplands Väsby kommun. Profi Fastigheter förvärvade InfraCity 2013 och driver ett omfattande utvecklingsarbete för platsen i syfte att skapa en levande stadsdel där människor bor, lever och arbetar.


Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.