Nytt kontorskoncept lanserat

7 september 2022

Nyligen lanseras det nya kontorsområdet Park Side placerat i Bredden som en välkomnande entré till Upplands Väsby. Park Side erbjuder ett etablerat utbud av kontor, mötes- och mässlokaler, handel, restauranger och träningsanläggningar. Kontors- och handelsområdet om cirka 190 000 kvm som bland annat inhyser ett av Nordens största konferenshotell Scandic Infracity har med sin tillgängliga läge och välkända historia satt Bredden på kartan. Nu tas nästa steg i utvecklingen av kontorsbyggnaderna med nya konceptet Park Side.

Park Side blir ett toppmodernt All-Inclusive-hus för dem som ställer höga krav på service, tillgänglighet och vill ha en härlig omgivning till sitt kontor. Här har du nära till allt du behöver för ett välbalanserat arbetsliv: grönska, träningsmöjligheter, restauranger och handel.

Drivkrafterna har varit att möta marknadens nya behov för kontor där det inte längre bara handlar om väggar och tak utan även miljön och servicen som finns utanför sitt kontor.

Bakom utvecklingen är ett nära samarbete mellan ägaren Alecta Fastigheter, Colliers som står bakom konceptutvecklingen och ansvarar för uthyrning samt Revelop som förvaltar byggnaderna. 

Marie Meyer, Head of Leasing Colliers Sverige:

- Vi har fått äran att tillsammans med Alecta Fastigheter och Revelop utveckla platsen och skapa attraktiva kontor. Drivkrafterna har varit att möta marknadens nya behov för kontor där det inte längre bara handlar om väggar och tak utan även miljön och servicen som finns utanför sitt kontor.


Anders Nyström, Affärsområdeschef Alecta Fastigheter:

- Vi vill att våra hyresgäster ska trivas och må bra i ett kontor som främjar utveckling, effektivitet, kreativitet och välmående. Därför erbjuder vi ett brett utbud av kontorslokaler, i olika storlekar och med olika lösningar med all tänkbar service i det direkta närområdet.

Uthyrningsarbetet är i full gång och det finns idag toppmoderna inflyttningsklara lokaler med möjlighet för skräddarsydda lösningar.

På Park Sides hemsida kan du läsa mer om området och här kan du läsa mer om de lediga ytorna.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.