NYLOKAL i Malmö

1 januari 2019

För femte året i rad arrangerar Lokalguiden mässan NYLOKAL på Malmö Clarion Live. Över 20 utställare kommer att vara på plats och två intressanta föreläsare kommer att ge er information, idéer och funderingar att ta med hem.

Förutom att ni som lokalsökande företag får chansen att träffa fastighetsägare på plats kommer ni att kunna lyssna till Fredrik Elfsberg, Senior Consultant på Newsec, som pratar om utvecklingen av hyresmarknaden i Malmö och kommande byggprojekt i regionen. 

Efter både lunch, fika och förhoppningsvis många nya kontakter avslutas dagen med inspiratören Michael Södermalm som är både certifierad mental tränare och rådgivare. Med skrattet som redskap ger han oss sin föreläsning ”Det sitter i huvudet”, en föreläsning som garanterat kommer att inspirera, motivera och vägleda dig. Med målmedvetenhet, vilja och positiv inställning kan du komma hur långt som helst!

Nytt för i år är att Lokalguidens nya samarbetspartner Franchisetorget kommer att anordna sina informationsträffar i samband med mässan. De kommer att bjuda in franchisegivare som kommer kunna träffa fastighetsägare, skapa kontakter och diskutera olika framtida lokalalternativ. Franchisetorget kommer att fokusera på fyra ämnen under dessa dagar; hur hittar man lokaler, hur hittar man franchisegivare, hur hittar man finansiering och hur driver man en framgångsrik kedja.

Läs mer om Franchisetorget här

NYLOKAL Malmö

När: 28 januari, kl 11.30

Var: Clarion Malmö Live

Anmäl dig här 

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.