Moderna kontor i Örebro

1 september 2020

Sedan 1907 verkar Behrn Fastigheter i Örebro. Som ett gammalt familjeföretag svarar de för modern fastighetsvård mot bakgrund av tradition och kunnande hos tre generationer, där den fjärde redan finns i organisationen.

Bild: Behrns Fastigheter
Bild: Behrns Fastigheter

En av deras fastigheter, Fabriksgatan 8 är en typisk exponent för det sena 50-talets och det tidiga 60-talets accenter i stadsbilden. Fastigheten ritades av den kända Örebroarkitekten Edvin Bergenudd som stod bakom tidstypiska, arkitektoniska upplevelser för stadens örebroare under ett halvt sekel.

– Här finns ett våningsplan med en modern och flexibel kontorslokal på cirka 611 kvadratmeter som blir ledig för inflytt den 1 februari 2021, säger Ulrika Asp på Behrn Fastigheter.

Lokalen går att anpassa efter de behov som den framtida hyresgästen har och passar bra för de hyresgäster som är på jakt efter en modern och flexibel kontorslokal.

I området finns alla de kringtjänster man som företag kan tänka sig behöva. Fastigheten ligger endast ett stenkast från centrum med bästa möjliga läge mittemot kulturkvarteret och nära kommunikationer. 

– I anslutning till fastigheten finns garage med snabb in- och utfart, så är man bilburen är det inga problem att ta sig till jobbet trots att det ligger i centrala Örebro, säger Ulrika Asp.

Fler lediga ytor i Örebro


Förutom lokalen i Fabriksgatan 8 håller Behrn Fastigheter på med en totalrenovering av fastigheten på Fredsgatan 19-23 där Försäkringskassan tidigare varit hyresgäst. 

– Läget är centralt i Norrcity, ett kvarter som har blommat upp igen och kommer att bli ännu mer attraktivt i samband med vår stora ombyggnation av hela kvarteret. Ytan är under byggnation under året och det finns fortfarande viss yta kvar att hyra från ca 200 kvadratmeter med stora möjligheter att vara med och påverka utförande och planlösning, säger Ulrika Asp.

Behrn Fastigheter erbjuder totalt över 220 000 kvadratmeter i Örebro att arbeta och bo i. Trots att de är ett mindre bolag har de styrkan och resurserna som en stor hyresvärd. 

– Vi har inte glömt vart vi kommer ifrån. Vi är fortfarande flexibla och personliga i våra kundrelationer – traditionen av att vara ett ägarlett familjeföretag genomsyrar allt vi gör.


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.