Hyr kontor i Örebro Entré

31 oktober 2018

Alldeles invid Örebros resecentrum planerar Klövern för hotell och nya kontor. Här kommer man att kunna erbjuda moderna kontor mellan 250-12 000 kvm, hotell, restaurang, gym med mera. Inflyttningen är beräknad till hösten 2020.

Örebro Entré.jpg
Bild: Klövern

Fastigheten Olaus Petri 3:324 är belägen vid norra infarten till Örebros centrum och ligger inom kommunens beslutade satsning "Pulsådern Örebro". Klöverns ambition är att fortsätta utvecklingen av området och skapa ett viktigt landmärke för regionen med kontors- och affärslokaler i detta eftertraktade läge genom att skapa Örebro Entré.

Den högsta byggnaden inkluderar hotell och kontor i 14 våningar med attraktiv utsikt över Örebro. Här kommer man att erbjuda moderna kontor med flexibla ytor mellan 250-12 000 kvm och cirka 4 000 kvm blir hotell. Från de översta våningarna har man en vy över hela Örebro, se bort till Kilsbergen och dess bergåsar och ut över Hjälmaren.Hotell- och kontorsytor nyproduceras och den befintliga tegelbyggnaden moderniseras med en glasad tillbyggnad. I fastigheten finns en restaurang men även närhet till flertalet restauranger och caféer runt resecentrum. I resecentrum som ligger ett stenkast bort finns tåg, bussar och taxibilar, en knutpunkt för hela Örebro där man har kommunikationsmedel till alla stadsdelar.

Inflyttningen är beräknad till hösten 2020.

Läs mer här.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.