Kör virtuell kick off!

2 april 2020

Risken för virussmitta har gjort att 1 000-tals anställda i Sverige nu jobbar hemifrån. På kort tid har företaget Aktiviteter360 utvecklat digitala gruppaktiviteter för att hjälpa företag att behålla motivationen och arbetsglädjen hos sina anställda.

quiz.jpg
Bild: Pixabay

– Teambuilding har kanske aldrig varit viktigare än nu. Långvarig isolering är inte bra, den mentala hälsan tar stryk. Vi vill hjälpa företag att motivera, inspirera och engagera anställda, säger Chafic Aschberg Dallé som är grundare av Aktiviteter360.

Jag hoppas att de företag som ännu inte testat vågar prova, det är otroligt kul.

Fram tills nu har den digitala eventbyrån mest haft fysiska möten, även om aktiviteterna varit digitala. När många av deras kunder tvingades avboka aktiviteter för att begränsa smittorisken, bestämde företaget sig för att satsa på virtuell teambuilding.

– För oss är detta ett naturligt steg, vi jobbar redan med digitala upplevelser. Allt deltagarna behöver göra är att ladda ner en app i sin mobil. Alla kan delta, såväl små som stora grupper. Jag hoppas att de företag som ännu inte testat vågar prova, det är otroligt kul, säger Chafic Aschberg Dallé.

Nya virtuella aktiviteter

● Kör virtuell kick off ! Med en ny utmaning varje dag under två veckor uppmanar den här kreativa utmaningen deltagarna att ta motiverande bilder och filmer. Fokuserar på att höja arbetsmoralen och öka energin.

● Fika med quiz ersätter kafferasten på jobbet. Spela quiz bekvämt hemifrån genom att ansluta i team, motivera varandra och få igång tävlingsandan. Garanterar skratt och sammanhållning!

● Vem har rätt? Spelet där ni samlar poäng genom att samarbeta. Nyckeln till framgång är lagarbete och kommunikation, samtidigt som ni tävlar mot klockan! 

Läs mer här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.