Etablera i Ängelholm?

25 maj 2023

Ängelholm växer med både invånare och näringsliv. Nu finns det möjlighet att lämna en intresseanmälan med anbud på verksamhetsmark i Ängelholm. Dels på ett större område i Varalöv, dels på mindre tomter inne i Ängelholm. Båda med närhet till E6:an. Anmäl ditt intresse senast 30 juni 2023. Båda områdena ligger på bra kommunikationslägen invid E6:an med skyltläge mot större trafikleder.

ängeholm webb.jpg
Foto: Pär-Martin Hedberg - Riksantikvarieämbetet

Två tomter på en fastighet vid Kungsgårdsleden

Två tomter finns på en fastighet vid Kungsgårdsleden. Fastigheten heter Ängelholm 6:1 och ligger mitt emot Bilmånsson. Här finns verksamheter inom logistik, detaljhandel och restaurang. Biltema, McDonald’s och Skoogs åkeri är exempel på andra grannar. Tomt A är ca 2 400 m² och tomt B är ca 2 250 m². Den som vill lämna anbud kan lämna på en eller båda tomterna.

Större tomt i Varalöv

Den större tomten som är öppen för anbud ligger i Varalöv och är en del av fastigheten Torlarp 3:4. Här finns upp till 52 000 m² för den som vill etablera sig inom industri, lager och/eller kontor. I området finns verksamheter inom tillverkning, logistik, hotell och restaurang. Boozt, Orangeriet och Hotell Erikslund är exempel på grannar.

Intresseanmälan med anbud ska lämnas in till Ängelholms kommun senast 30 juni.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.