De ska förenkla riskhantering av kommersiella hyresgäster

11 juni 2024

Ebie, InsurTech-bolaget som använder data, AI och försäkring för att hjälpa fastighetsägare hantera hyresgästrisk, och Fastighetsloggen, en ledande plattform för fastighetsdata, inleder ett samarbete för att förenkla och effektivisera riskhanteringen med avseende på kommersiella hyresgäster.

Bild: Fastighetsloggen
Bild: Fastighetsloggen

Genom detta samarbete kommer Fastighetsloggens kunder att få tillgång till Ebies avancerade riskbedömningar av kommersiella hyresgäster i sitt fastighetsbestånd. Detta gör det möjligt för kunderna att fatta mer informerade beslut baserat på omfattande analyser och riskbedömningar, vilket bidrar till att minimera ekonomiska risker och förbättra den övergripande hanteringen av fastigheter.

För Ebies kunder innebär samarbetet en smidigare hantering av försäkringsprocesser. Med integrationen till Fastighetsloggens plattform kan Ebie erbjuda ännu mer detaljerade och noggranna analyser, vilket leder till en mer sömlös och effektiv process för att teckna hyresgarantiförsäkringar.

– Det här samarbetet är ett viktigt steg i vår strävan att effektivisera kundupplevelsen för fastighetsbolag, säger Edvin Lindhout, VD på Ebie, och fortsätter:

– Genom att kombinera våra riskbedömningar med Fastighetsloggens plattform kan vi erbjuda våra kunder en ännu bättre service och säkerhet i deras hyresavtal.

–  Integrationen med Ebies riskbedömningar av kommersiella hyresgäster är ett stort steg mot att kunna erbjuda våra kunder en 360-graders översikt av sitt bestånd och potentiella investeringar,. Samarbetet ger våra kunder tillgång till extremt relevant riskanalys som kompletterar vår befintliga tjänst och ytterligare förstärker värdet vi erbjuder våra kunder, säger Martin Tannerfors, VD på Fastighetsloggen.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.