De flyttar till Platinan

16 mars 2023

Ingram Micro Sverige flyttar till nya kontor i Platinan i Göteborg. Kontoren omfattar totalt en yta på 410 kvm. Cushman & Wakefield bistår Ingram Micro med hyresgästrådgivning och projektledning.

platinan webb.jpg
Bild: Vasakronan

Ingram Micro profilerar sig som den moderna distributören. Med marknadens bästa distributionserbjudande med fokus på produkt, logistik och kvalitet tillsammans med en portfölj tjänster och lösningar vill Ingram Micro våga vara annorlunda. En distributör i centrum av IT-branschen med målet att förändra världen genom distributionen av teknologi.

Vi ser ett stort intresse av moderna och effektiva kontorslokaler i nya klimatsmarta hus i Göteborgsområdet.

I Göteborg flyttar Ingram Micro in till Platinan där toppmoderna kontor med ”all inclusive-känsla” väntar inredningsarkitekterna från Studio&Friends, Sofia Dahlén och Anna Wallin Irinarchos.

Marcus Sjöström, Hyresgästrådgivare på Cushman & Wakefield, säger:

- Vi ser ett stort intresse av moderna och effektiva kontorslokaler i nya klimatsmarta hus i Göteborgsområdet. Genom ett starkt samarbete har vi funnit en optimal lokal till Ingram Micro och bidragit till vidareutveckling för deras verksamhet inom IT-branschen.

Ewa Hellströmer, Projektledare på Cushman & Wakefield, säger:

- Fantastiskt roligt att få möjlighet att hjälpa Ingram Micro med lokaler i Göteborg och se till att deras vision blir verklighet.

Christer Eklund, VD Ingram Micro AB, kommenterar:

- I rollen som den moderna distributören, är våra nya lokaler i Göteborg ett led i vårt arbete att bygga vårt varumärke men även profilera oss bland våra medarbetare som en modern arbetsgivare. Med ett attraktivt läge och inrett för att stödja det nya hybrida arbetssättet, ser vi mycket fram emot att välkomna våra medarbetare, kunder och leverantörer till vårt nya kontor.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.