Här öppnar ny coworking i Göteborg

13 mars 2024

Under 2026 öppnar Cecil Coworking en ny enhet i hjärtat av Göteborg. Den ca 3000 kvm stora anläggningen kommer ligga på Södra Hamngatan i Fredstan. Cecil Coworking är ett coworking-koncept i premiumklassen där medlemmar erbjuds kontor och arbetsplatser med flexibla avtal och en hög servicegrad.

Bild: General Architecture
General Architecture

Cecil Coworking grundades 2021 i Stockholm och är skapat för företag och frilansare som söker flexibla, delade kontorslösningar. På Cecil står service i fokus, allt för att underlätta medlemmarnas vardag. Förutom den personliga servicen är läget och de stilrena lokalerna som är utrustade med den senaste tekniken ett signum för Cecil. Cecil är också en plats för möten och konferenser som skräddarsys och anpassas efter behov. 

- ”Vi är mycket glada över att få berätta om premiären för Cecil Coworking i Göteborg. Att öppna en syster-enhet kommer vara en ytterligare service till alla våra medlemmar och vi ser fram emot att välkomna företag i Göteborg till oss. På Cecil får medlemmarna ett bekymmersfritt kontorsliv och kan istället fokusera på det de är bäst på, att utveckla sina egna affärer. Vi erbjuder en modern och väldesignad arbetsplats, mitt i city där bra kommunikationer, restauranger och kultur finns precis runt hörnet”, säger Cecilia Sterner, chef Cecil Coworking på Hufvudstaden.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.