De är nya partners till Fastighetsgalan

8 oktober 2021

Den 9 februari 2022 är Fastighetsgalan äntligen tillbaka på Berns! Nu kan vi stolt presentera våra nya partners för galan.

Bild från Fastigetsgalan 2019 på Berns.
Bild från Fastigetsgalan 2019 på Berns.

För sjunde året i rad kommer Sveriges enda gala för fastighetsbranschen, Fastighetsgalan, att anordnas på Berns Salonger i Stockholm. 

– Vi som medarrangör ihop med World in Property är stolta över att Fastighetsgalan är tillbaka live på Berns och det känns som att behovet av att träffas under trevliga former är större än någonsin, säger Daniel Åberg, vd på Lokalguiden Sverige AB. 

Nya partners till galan för 2022 är SBB, Humlegården Fastigheter, Korhonen Wedin Property Group och Olov Lindgren. Sedan tidigare är Brinova och Atrium Ljungberg klara som partners.

– Fastighetsgalan är ett roligt event där vi får chansen att träffa kollegor i branschen och att det är just en gala känns extra festligt, särskilt efter en trist pandemiperiod. Att vi är partner bygger stolthet internt och det ger tyngd till branschen som helhet, säger Jeanette Ljungberg, Kommunikationschef på Olov Lindgren AB.

Bokning av biljetter till galan 2022 går endast att göra via partnerskap. Kontakta Daniel Åberg (daniel.aberg@lokalguiden.se) eller Oscar Lindqvist (ol@worldinproperty.se) för mer information.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.