Mr Cake till Göteborg

18 februari 2019

Novi Real Estate har inom förvaltningsuppdraget åt Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (publ) tecknat ett hyresavtal på 740 kvm med Mr Cake vid Skeppsbroplatsen i Göteborg.

Mr Cake.jpg
Novi hyr ut till Mr Cake.

Mr Cake öppnade sitt första café i Stockholm och kommer nu etablera sitt populära café även i Göteborg.

- Vi är otroligt glada att ha Mr Cake som ny hyresgäst vid Skeppsbropiren. I och med färdigställandet av Stenpiren och resecentrum så har Skeppsbron blivit en knutpunkt där massor av människor passerar dagligen. Mr Cake´s etablering kommer att höja intresset för området ytterligare och locka till sig alla sötsugna Göteborgare., säger Jimmy Ronstad, Regionansvarig på Novi Real Estate.


- Vi är jätteglada och peppade över att vår andra enhet blir i Göteborg. Efter den fina responsen vi fick när vi släppte nyheten så kliar det i fingrarna att få öppna upp och köra igång. Vi tror stenhårt på Stenpiren där vi ska öppna MR Cake och tillsammans med Novi tror vi att detta kommer bli en mycket populär destination för Göteborgarna framöver. Kan bara tänka mig hur fint det är på sommaren med nära till vatten och alla båtar som passerar, säger Roy Fares, grundare Mr Cake.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.