Kontor, Stubbengatan 2, Örnsro, Örebro

  • 250 m²

Egen port och goda parkeringsmöjligheter


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 250 m²
Adress Stubbengatan 2
Område Örnsro
Kommun Örebro kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41958779
Bifogade filer

Beskrivning

Letar du efter en lokal med utmärkt logistikläge i Örebro? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder en lokal på Stubbengatan på 250 kvm som har allt du behöver för att driva ditt företag framåt. Med tillgång till egen port, restaurang runt hörnet, och gott om parkering är det enkelt att ta emot leveranser och hantera logistiken på ett smidigt sätt.

Denna lokal har också en pentry och omklädningsrum, vilket gör det enkelt för dig och dina anställda att ta en paus och ladda upp med mat och dryck under arbetsdagen. Omklädningsrummet gör det också möjligt för dina anställda att byta om och fräscha upp sig efter en lång arbetsdag eller ett löppass i området.

Lokalen ligger i nära anslutning till E18/E20 och huvudcykelstråk, de orange cykelbanorna, vilket gör det enkelt att ta sig till och från lokalen oavsett vilket transportmedel du föredrar. För den som gillar att ta en promenad finns det ett vackert promenadstråk längs Svartån från koloniområdet till Hästhagen.

Så om du letar efter en lokal med utmärkt logistikläge i Örebro och alla bekvämligheter du behöver för att driva ditt företag framåt, tveka inte att kontakta oss för mer information om denna fantastiska lokal på Stubbengatan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Omgivning

Populärt område med närhet till både affärer restauranger.

Kommunikationer

Bra bussförbindelser

Planlösning

Lokalen erbjuder er öppen lageryta med bra takhöjd, kontor, omklädningsrum och pentry.

Parkering

Fria

Övrigt

Fin fastighet med egen restaurang på väster i Örebro.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen