Butikslokal, Rörtornsgatan 7, Limhamn, Malmö

  • 131 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 16 375 - 30 021 kr/mån

Butikslokal - Hyra: Ca 34 000 kr exklusive moms/månad (inkl. drift och F-skatt) Kostnad för eventuella hyresgästanpassningar tillkommer.


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Produktionslokal
Total yta 131 m²
Adress Rörtornsgatan 7
Område Limhamn
Kommun Malmö kommun
Byggår 2016
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41951293
Områdeshyra 16 375 - 30 021 kr/mån
1 500 - 2 750 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en mycket fin butikslokal på attraktivt läge i Limhamn. Lokalen är modern och har goda exponeringsmöjligheter. Här får ni möjlighet att sätta prägeln för er lokal för just er verksamhet. Lokalen erbjuder en kontorsdel samt ett stort konferensrum/ ytterligare kontorsdel, ett mindre samtalsrum, pentry och wc. Kanske är ni en mäklarbyrå? kanske vill ni öppna en butik, eller showroom? eller vill ni ha ert kontor på väldigt bra läge?Välkomna att kontakta oss för mer information! Lämpar sig ej för livsmedelsbutik, skönhetssalong.

Omgivning

Limhamn är en småstad i storstaden med en alldeles egen själ. Här finns ett charmigt utbud av unika butiker, trendiga restauranger och mysiga caféer. En lång strandpromenad, sandstrand, djuphavsbad och en småbåtshamn gör att många lockas av att bosätta sig här. I Limhamn finns också en cityförening som levandegör stadskärnan hela året. Här arrangeras allt från julfirande till olika sorters marknader, loppisar och allsång i hamnen.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med både cykel, buss och bil. Finns möjlighet att hyra garageplats under fastigheten.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen