Butikslokal, Jungmansgatan 22 F, Västra hamnen, Malmö

  • 87 m²
  • 10 875 - 19 938 kr/mån

Nära centrum, mellan Stora Varvsgatan och Kockumsparken i Västra Hamnen, hittar du denna ytsmarta lokal.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 87 m²
Adress Jungmansgatan 22 F
Område Västra hamnen
Kommun Malmö kommun
Byggår 2014
Hiss Nej
Våning BV
Objektsnummer 41942650
Områdeshyra 10 875 - 19 938 kr/mån
1 500 - 2 750 kr/m²/år

Beskrivning

Ljus lokal på ett av Västra Hamnens bästa läge med stora fönster utmed den vältrafikerad Skeppsgatan. Lokalen har betonggolv, vitmålade väggar och svartmålat undertak med synliga installationer samt svarta belysningsskenor med spotlights. Lokalen är lämplig som butik eller kontor.

Omgivning

Fastigheterna på det gamla industriområdet i västra Malmö färdigställdes till bomässan Bo01. Servicenivån är hög och byggs ut i takt med att ytterligare fastigheter uppförs i Västra Hamnen. Hela området är under kraftig expansion - här byggs framtidens Malmö!
Med havet runt om hörnet, centrum ett stenkast bort, livsmedelsbutik rakt över gatan och kommunikationer utanför entrén har Sjöjungfrun ett utmärkt läge i Västra Hamnen. I området finner man ishall, gym, bowling, simhall och olika typer av gruppträning. Fler restauranger, fik etc. finns inom några minuters gångavstånd. I Västra Hamnen finns redan ett flertal förskolor samt en skola men fler planeras de kommande åren.

Kommunikationer

Du går eller cyklar snabbt in till centrala Malmö. Bussen stannar nära huset och tar bara någon minut till Malmö C där du sedan kan ta tåg eller bussar till Skåne och världen


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen