Kontor, Carl Gustafs väg 46, Triangeln, Malmö

  • 275 m²
  • Diskuteras

Yteffektiv lokal med bra mötesrum


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 275 m²
Adress Carl Gustafs väg 46
Område Triangeln
Kommun Malmö kommun
Byggår 1993
Hiss Ja
Våning 3
Tillträde Diskuteras
Objektsnummer 41973330

Beskrivning

Det ska vara enkelt att ta sig till kontoret. Därför är det ofta avgörande för många företag med ett läge i närheten av kommunikationer.

Med hiss direkt från markplan når ni kontorslokalen. Trots vimlet utanför fönstren är här lugnt och tyst och man kan arbeta ostört. I dagsläget erbjuder lokalen en blandad planlösning som även den är smart fördelad så att man kan hitta sin "hub" att arbeta vid. I det fall planlösningen inte passar ert företag så diskuterar vi självklart hur vi kan optimera ytan för er. Tack vare lokalens planlösning med pelarbyggd konstruktion så finns det nästintill inga begränsningar i hur ni vill utforma lokalen.

Välkommen att kontakta mig för mer information och visning.

Omgivning

Kontorshuset är beläget i Malmö Centrum vid Södervärn. Fantastisk bra läge precis vid Södervärns busstorg. På bara 10 minuters promenadavstånd är du vid tågstationen / Citytunneln vid Triangeln. Här har ni även nära till vackra Pildammsparken och allt vad gäller restauranger, caféer, uteserveringar och shopping med gågatan (Södra Förstadsgatan) runt knuten, Triangelns köpcentrum. Möllevångstorget med sitt fantastiska utbud på restauranger har du precis runt hörnet.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till hit oavsett om ni kommer med bil, buss, tåg eller cykel. Kommer ni med bil finns det parkeringsplatser att hyra i garaget i kontorshuset. Det finns även flertalet allmänna parkeringshus i området:

- P-huset Södervärn, Fritz Bauers gata

- P-huset Fretten, Slöjdgatan 11

- P-huset Leonard, Claesgatan 6

- Triangelgaraget, Pildammsvägen/ S:tJohannesgatan

Kommer ni med buss finns busscentralen precis utanför kontorshuset. Här går de flesta stads- och regionbussar. Kommer ni med tåg ligger Triangelns tågstation/ Citytunneln bara 5 minuter bort.

Parkering

Kommer du med bil finns det parkeringsplatser att hyra i garaget i kontorshuset. Det finns även flertalet allmänna parkeringshus i området:

- P-huset Södervärn, Fritz Bauers gata

- P-huset Fretten, Slöjdgatan 11

- P-huset Leonard, Claesgatan 6

- Triangelgaraget, Pildammsvägen/ S:tJohannesgatan

Service

Fördelarna med att sitta centralt i Malmö är närheten till all service.

Här finns det ett stort utbud av restauranger precis runt husknuten.
För den som vill hinna med träningen på morgonen, lunchen eller direkt efter jobbet finns det flera gym i närheten.


Karta