Kontor, Faktorvägen 2, Hede, Kungsbacka

  • 427 m²
  • 2021-06-01

Lager- och kontorsyta med bra läge i Kungsbacka


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 427 m²
Adress Faktorvägen 2
Område Hede
Kommun Kungsbacka kommun
Byggår 1992
Hiss Nej
Tillträde 2021-06-01
Objektsnummer 41943857

Beskrivning

Lagaeryta med port i markplan och bra takhöjd. Ljusa och fräscha kontorsytor. Lokalen hyrs ut med avstående från besittningsskydd, löpande 1-årsavtal.

Omgivning

I norra Kungsbacka, ca två mil söder om Göteborg. Ett naturnära men ändå centralt industriområde med shopping och kommunikationer i närheten.

I Kungsbacka har flera nya och välordnade kontors- och industriområden växt fram på senare år och nya planeras. Näringslivet domineras av små och medelstora företag. Tillväxten i kommun har varit stark sedan 1970-talet.

I närheten ligger Hede Fashion Outlet och fler restauranger finns att välja på. I Kungsbacka innerstad , som ligger nära, finns gott om caféer och restauranger likaså i Kungsmässan köpcenter finns all tänkbar service med många butiker, systembolag, bank, apotek, mataffärer.

Parkeringar finns i anslutning till fastigheten.

Havet, badstränderna och de många naturreservaten ger möjligheter till fina upplevelser på. Gottskär och Särö är klassiska seglarmiljöer.

Kungsbacka Innerstad, med anor från medeltiden, präglas av träbebyggelse från förra sekelskiftet

Kommunikationer

Buss kör i närområdet och det finns bra kollektivtrafik norrut mot Göteborg och Mölndal i form av pendeltåg och expressbuss. Söderut mot Varberg, Falkenberg och Halmstad går tåg varje timma.

Påfarten till E6 ligger två minuts färd bort och det är enkelt att når kontinenten via färjorna i Göteborg och Varberg. Inom 30 minuter är man på Landvetter Flygplats eller Göteborgs centrala delar.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen