Kontor, Radiatorvägen 15, Aspholmen, Örebro

  • 233 m²

Ljust och inbjudande kontor på Aspholmen!


Lokaltyp Kontor
Total yta 233 m²
Adress Radiatorvägen 15
Område Aspholmen
Publicerad 2023-11-17
Kommun Örebro kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41963249
Bifogade filer

Beskrivning

Letar du efter en rymlig och ljus kontorslokal i Örebro? Då har vi den perfekta lösningen för dig! Vår 233 kvm stora lokal på Aspholmen har allt du behöver för att skapa en produktiv och trivsam arbetsmiljö. Med stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus och en superfin entré, kommer du och dina kollegor att känna er välkomna och inspirerade varje dag.

Parkering är inget problem, eftersom det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till lokalen. Dessutom finns det flera restauranger, café Bullvivan och Friskis & Svettis, padel inom promenadavstånd, vilket gör det enkelt att ta en paus och ladda batterierna när det behövs.

Så om du vill ha en lokal som är både praktisk och trevlig att arbeta i, tveka inte att kontakta oss för mer information och en visning. Vi är säkra på att du kommer att älska den här lokalen lika mycket som vi gör!

Omgivning

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen?
Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Planlösning

Lokalen har både kontor men också ytor som kan användas för öppna arbetsplatser eller mötesplatser.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Övrigt

I fastigheten finns butiks-, kontors- och lagerlokaler.
Förnyelsebar fjärrvärme och grön el.


Karta

Bilder på lokalen