Kontor, Radiatorvägen 15, Aspholmen, Örebro

  • 259 m²

Kontorslokal med lager/verkstadsdel på Aspholmen


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 259 m²
Adress Radiatorvägen 15
Område Aspholmen
Kommun Örebro kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41954434

Beskrivning

Letar du efter en lokal som har allt du behöver för att skapa en produktiv och trivsam arbetsmiljö? Då har vi den perfekta lösningen för dig! Vår 259 kvm stora lokal på Aspholmen ligger inom gångavstånd till Friskis & Svetteis, Padel, restauranger och café Bullvivan, vilket gör det enkelt att ta en paus och ladda batterierna när det behövs.

Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till lokalen, vilket gör det enkelt för dig och dina kollegor att ta er till och från jobbet varje dag.

Lokalen består av trevliga kontor med ny LED-belysning och en större yta som kan användas för både lager eller produktionsdel. Här finns också ett bra pentry med tillhörande pausrum, så att du och dina kollegor kan ta en paus och ladda batterierna när det behövs. Dessutom finns det omklädningsrum med dusch och bastu, vilket gör det enkelt att träna och fräscha upp sig efter en lång dag på jobbet.

Så om du vill ha en lokal som är både praktisk och trevlig att arbeta i, tveka inte att kontakta oss för mer information och en visning. Vi är säkra på att du kommer att älska den här lokalen lika mycket som vi gör!

Vill ni veta mer? Kontakta oss för visning och mer information.

Omgivning

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen?
Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Planlösning

Se planritning

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Övrigt

I fastigheten finns butiks-, kontors- och lagerlokaler.
Förnyelsebar fjärrvärme och grön el.


Karta

Bilder på lokalen