Kontor, Radiatorvägen 11, Aspholmen, Örebro

  • 305 m²
  • 2024-01-01

Ljus och trivsam lokal med egen entré!


Lokaltyp Kontor
Total yta 305 m²
Adress Radiatorvägen 11
Område Aspholmen
Kommun Örebro kommun
Hiss Nej
Tillträde 2024-01-01
Objektsnummer 41959103

Beskrivning

Letar ni ny lokal med fördelaktigt läge, där era anställa ska trivas? Då kanske denna kontorslokal i två plan kan passa just er verksamhet.

Omgivning

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen?
Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Planlösning

Entréplanet erbjuder er egen entré med väntrum, fyra kontorsrum med ca 8 platser, ett samtalsrum och ett mötesrum. Här hittar ni även ett stort och luftigt pausrum med tillhörande pentry. En perfekt samlingsplats för era anställda med högt i tak, öppet mot övervåningen.

En trappa upp erbjuds både öppet kontorslandskap med stora fönsterpartier och tre separata kontorsrum. Även här finns mötesrum och samtalsrum.

Varmt välkomna med er lokalförfrågan!

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Övrigt

I fastigheten finns butiks-, kontors- och lagerlokaler.
Förnyelsebar fjärrvärme och grön el.


Karta


Bilder på lokalen