Kontor, Radiatorvägen 17, Aspholmen, Örebro

  • 102 m²

Litet fräscht kontor mitt på Aspholmen


Lokaltyp Kontor
Total yta 102 m²
Adress Radiatorvägen 17
Område Aspholmen
Kommun Örebro kommun
Byggår 2000
Hiss Nej
Objektsnummer 41961346

Beskrivning

Äntligen finns ett litet kontor ledigt på Aspholmen. Lokalen på ca 100 kvadratmeter har tre kontor, öppen yta för mer arbetsplatser samt pausrum som också kan användas som mötesrum.

På baksidan av fastigheten finns laddplatser till företagets hybrid/elbilar.

Låter det intressant? Hör av dig så bokar vi in en visning.

Omgivning

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen?
Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Planlösning

Lokalen är fördelad på tre kontor, öppen yta för fler arbetsplatser samt pausrum och kombinerat mötesrum.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Övrigt

I fastigheten finns butiks- och kontorslokaler.
Grön el och bergvärme.


Karta

Bilder på lokalen