Kontor, Nastagatan 2, Aspholmen, Örebro

  • 158 m²
  • 2024-03-01

Trivsam kontorslokal i markplan!


Lokaltyp Kontor
Total yta 158 m²
Adress Nastagatan 2
Område Aspholmen
Kommun Örebro kommun
Hiss Nej
Tillträde 2024-03-01
Objektsnummer 41972579

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fina kontorslokal som är belägen i en trivsam miljö på entréplan med utgång till en gemensam innergård. Perfekt för att njuta av en kafferast eller en avkopplande lunchpaus mitt i arbetsdagen och samtidigt få en dos frisk luft för att boosta produktiviteten.

Lokalens optimala läge ger er smidig pendling med närhet till E18/E20 och närhet till utmärkta cykelvägar som gör det enkelt att pendla även på två hjul och njuta av en aktiv livsstil. För de sportintresserade finns det till och med ett gym och en padelbana i grannfastigheten för att hålla sig i form och njuta av fritidsaktiviteter på bekvämt avstånd.

Området erbjuder er även ett bra urval av lunchrestauranger i där ni kan avnjuta en god måltid.

Varmt välkomna att upptäcka potentialen i denna lokal. Kontakta oss för att boka visning.

Omgivning

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen?
Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Planlösning

Här erbjuds både enskilda kontor och storkontor, konferensrum med utgång till gemensam innergård, pentry och pausyta.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Övrigt

Förnyelsebar fjärrvärme och grön el


Karta