Kontor, Flöjelbergsgatan 7B, Lackarebäck, Mölndal

  • 323 m²
  • 2024-01-01

Mycket bra skyltmöjlighet mot E6:an.


Lokaltyp Kontor
Total yta 323 m²
Adress Flöjelbergsgatan 7B
Område Lackarebäck
Kommun Mölndals kommun
Byggår 1965
Hiss Nej
Våning 1
Tillträde 2024-01-01
Objektsnummer 41943737

Beskrivning

Rumsindelad lokal som kan anpassas efter önskemål för att matcha ert företag optimalt. Här kan ni låta kreativiteten flöda och idéerna frodas. Lokalen är belägen 1 trappa upp och har utsikt mot leden. Parkeringsmöjligheter finns intill fastigheten. Man kommer snabbt ut på trafiklederna och når enkelt stadens centrum där allt man behöver finns inom räckhåll.

Så varför vänta? Kontakta oss nu och låt oss visa ert nya kontor!

Omgivning

I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20 och via R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendeltrafik samt Öresundstrafiken.
Spårvagnshållplats finns vid Krokslätt på ca 10 minuters promenadavstånd och efter ytterligare 20 minuters spårvagnsresa når man centrala Göteborg.

Parkering

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.
Utrymme och anordning för cykelparkering finns.

Service

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten.

Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk.

Övrigt

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service.


Karta

Bilder på lokalen