198 lediga lokaler i Mölndal

I Mölndal finns det totalt 198 lokaler ni kan hyra.

Bäckstensgatan 13, Eklanda

Ljus och trevlig kombilokal i representativ fastighet. Lokalen erbjuder kontor, pausutrymme, omklädningsrum samt hög-och låglager. Access via 3 portar i markplan. Kommunikationerna till lokalen är mycket bra både med kollektivtrafik och bil. Närhet till köpcentrumet 421 och Mölndals Galleria där ni kan hitta all service ni kan tänkas att behöva. Vid frågor eller visning välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 425 m²

Bergmansgatan 3, Mölndal

Förråd / lager belägen i källarplan uthyres.

Lokaltyp Övrig lokal
Yta 63 m²

Johannefredsgatan 4, MÖLNDAL

Välkommen till ett trevligt kontorshotell med ljusa och trivsamma kontorsrum med bästa läge vid Söderleden.

Lokaltyp Kontorshotell
Yta 9 - 33 m²

Krokslätts Fabriker 45, Krokslätt (Mölndal)

Superfin och modern kontorslokal med bra ljusflöde och högt i tak. Idag består planlösningen av nio kontorsrum i olika storlekar. Mycket bra kommunikationer och möjlighet att hyra till p-platser. Lunchrestauranger, caféer och snart ett hotell finns på området. För mer information om lokalen är ni välkomna att höra av er till oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 290 m²

Åby Arenaväg, Åby

FirstOffice Åby Arena är ett nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa kontor och gemensamhetsutrymmen i en inspirerande miljö. Kontoret är beläget högst upp i huset på plan 13 & 14 med en fantastisk utsikt över hela Mölndal.

Lokaltyp Kontorshotell
Yta 10 - 41 m²

Bergfotsgatan 5, Lackarebäck

Bra lageryta med gemensam transportgång

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 120 m²

Kärragatan 15, SÖDRA GÖTEBORG

Välkommen till GoCo Health Innovation City!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 200 - 5 000 m²

Brogatan 9, MÖLNDAL

Centralt belägen kontorslokal mitt i Mölndal.

Lokaltyp Kontor
Yta 175 m²

Krokslätts fabriker 38, Krokslätt (Södra Göteborg)

Välkommen till en nyproducerad kontorslokal om 200 kvm i Krokslätts Fabriker. Lokalen ligger på översta plan och har en öppen planlösning med ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i alla väderstreck. Området erbjuder flertalet lunchrestauranger och konferensanläggningar. Utmärkta kommunikationer och parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 200 - 400 m²

Mölndals torg 4, Mölndals Innerstad

Butiksyta i bästa centrumläge precis vid torget i Mölndals Innerstad

Lokaltyp Butikslokal
Yta 145 m²

Flöjelbergsgatan 12, Mölndal

Kontor i Mölndal. från 85-185 kvm.

Lokaltyp Kontor
Yta 85 - 185 m²

Bergmansgatan 5, Centrum (Mölndal)

Centralt belägen kontorslokal i Mölndal. Lokalen lämpar sig även för vård, dock ej tandläkare. Lokalen är belägen på plan 3 och 4 med 245 kvm på plan 3 och 82 kvm på plan 4. Hiss finns. Goda kommunikationer med allt vad Mölndals innerstad innebär. Shopping och lunchrestauranger i Gallerian. Vill ni veta mer eller boka tid för visning, välkommen att kontakta oss på Savills.

Lokaltyp Kontor
Yta 82 - 322 m²

Krokslätts Fabriker 38, Krokslätt (Mölndal)

Välkommen till en kontorslokal om 180 kvm i nybyggd fastighet i anrika Krokslätts fabriker. Lokalen har en generös takhöjd med stora fönsterpartier. Lokalen passar ett bolag som vill sitta i öppen planlösning. Närhet till buss/spårvagn och möjlighet att hyra till parkeringsplatser. Gott om lunchrestauranger i området och närhet till Mölndals innerstad med all tänkbar service tillgänglig. På området finns även möjlighet att hyra konferensrum i olika storlekar och i mars 2021 öppnar The Weaver, hotell med restaurang och konferensanläggning. Vill du veta mer eller boka tid för visning, välkommen att kontakta oss på Savills.

Lokaltyp Kontor
Yta 180 m²

Göteborgsvägen 94, Mölndal

Kontorslokal med egen takterrass!

Lokaltyp Kontor
Yta 1 261 m²

Frölundagatan 118, Mölndal

Pedagogen Park är ett företags- och servicecentrum som ligger i Fässberg i Mölndal. Sedan 2012 har närmare 40 företag flyttat in på Pedagogen Park. Det är med andra ord en plats, en mötesplats, där en mängd olika verksam

Lokaltyp Kontor
Yta 5 - 750 m²

Brogatan 4, Centrum (Mölndal)

Välkommen till Brogatan 4 i Mölndals Centrum! Här kan vi nu erbjuda en butikslokal som just nu är lämpad för en träningsverksamhet men som kan lämpas för en annan butiksverksamhet. Lokalen ligger bredvid Mölndals Galleria och med närhet till buss och spårvagnskommunikation. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 326 m²

Åby Arenaväg 2, Åby (Mölndal)

Välkommen till Åby Arenaväg 2! Här kan vi nu erbjuda ett nytt och fräscht kontor i fina Åby Arena. Kontoret består av öppna ytor och kontor/mötesrum samt WC och kök. För er padelintresserade så byggs nu en padelarena i direkt anslutning till kontoret som kommer stå klart under våren 2021. I byggnaden finns även en lunchrestaurang och hotell. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 573 m²

Bäckstensgatan 9, Jolen (Mölndal)

Kontorslokal om från 157 kvm till 403 kvm. Fint renoverat kontor med stora möjligheter att anpassas efter era behov och önskemål. Gott om parkering på fastigheten. Möjligt att hyra till lager om 464 kvm. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 157 - 403 m²

Göteborgsvägen 52, Krokslätt (Mölndal)

Välkommen till Göteborgsvägen 52. Här kan vi nu erbjuda kontorslokaler med härlig industriell känsla från ca 300 kvm upp till 950 kvm. Ytorna är fördelade på 3 plan. Byggnaden från 1890-talet har renoverats smakfullt där bevarade detaljer möter moderna och effektiva lösningar. Lokalerna lämpar sig utmärkt som kontor och showroom / utställning. Det finns även möjlighet att hyra lagerytor i intilliggande byggnad från 192 kvm upp till 255 kvm. Här sitter ni på ett utmärkt läge med närhet till kommunikationer och service. Gott om parkeringsplatser på fastigheten. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Kontor
Yta 300 - 950 m²

Kungsbackavägen 142, Kållered (Mölndal)

Inhägnad hårdgjord mark strategiskt belägen mellan gamla och nya E.6:an. Kan även bebyggas med industrilokaler i olika storlekar.

Lokaltyp Mark / tomt
Yta 10 000 m²

Brogatan 9, MÖLNDAL

Centralt belägen lokal mitt i Mölndal.

Lokaltyp Kontor
Yta 650 m²

Frölundagatan 31, Mölndal

Yteffektiv kombilokal med garage-/lagerdel samt markport om 3x3 meter. Tillgängl. fr.om senast 2021-03-01.

Lokaltyp Kontor
Yta 237 m²

Johannefredsgatan 4, Riskulla (Mölndal)

Välkommen till ett kontor med kanonläge! Söderleden i anslutning och bra kommunikationer. Här har du möjlighet att påverka planlösningen efter din verksamhets behov. Goda skyltmöjligheter. Har du frågor eller vill du boka in en visning? Välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 1 - 913 m²

Norra Ågatan 26C, Lackarebäck (Mölndal)

Välkommen till Norra Ågatan 26C. Här kan vi nu erbjuda ett trevligt rumsindelat kontor om 97 kvm. Utöver fem kontorsrum finns även pentry samt wc och förråd. Här sitter ni med närhet till kommunikationer och det finns utmärkta parkiringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 97 m²

Mölndals torg 4, Centrum (Mölndal)

Välkommen till Mölndals Torg 4! Här kan vi nu erbjuda en butikslokal om 145 kvm precis bredvid Mölndals Galleria. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 145 m²

Östergårdsgatan 7, BALLTORP

Lokal med stora möjligheter att anpassas till er kontorsverksamhet. Lageryta på entréplan med god takhöjd.

Lokaltyp Kontor
Yta 922 m²

Bergfotsgatan 4, LACKAREBÄCK

Önskar ni ha en hel byggnad med port för er själva?

Lokaltyp Produktionslokal
Yta 357 m²

Krokslätts Fabriker 30, KROKSLÄTT

Ljus och öppen lokal med 900kvm och unik känsla, högt i tak, lämplig för kontor och utställning.

Lokaltyp Kontor
Yta 900 m²

Argongatan 10, Mölndal

Gott om parkerings finns för kunder samt anställda, i inhägnat belyst område med grind.

Lokaltyp Kontor
Yta 210 m²

Krokslätts Torg 5, KROKSLÄTT

Trevlig kontorslokal i direkt anslutning till Krokslätt Torg.

Lokaltyp Kontor
Yta 245 m²