6 lediga lokaler i Billdal

I Billdal finns det totalt 6 lokaler ni kan hyra.

Hovås Allé, Hovås

Butikslokal om ca 70 kvm i Nya Hovås.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 70 m²

Hovås Allé, Göteborg

Nya Hovås är en helt ny stadsdel i sydvästra Göteborg. Här byggs nu 1.300 nya lägenheter, samt lokaler för handel och kontor på ca 30.000 m2. När allt är färdigt kommer ca 4.500 personer att bo och arbeta här. Nya Hovås

Lokaltyp Butikslokal
Yta 70 - 160 m²

NODI - Nya Hovås, Hovås (Södra Göteborg)

Välkommen till Nya Hovås och det nya kontorshuset NODI som byggs i en unik träarkitektur! Huset utformning resulterar i att våningsplanen växer för varje våning högre upp i huset man kommer. Här har man som hyresgäst möjlighet att hyra alltifrån en fjärdedel av ett våningsplan till ett helt plan. Beräknad inflyttning under 2021. Nya Hovås är en ny stadsdel med visionen om ”en småskalig blandstad i världsklass" med strategiskt läge längs 158:an. Här hittar du allt i serviceväg, flertalet restauranger samt butiker med Small Shops-koncept. Goda kommunikationer och ca 20 min resväg från Göteborg. Välkommen att kontakta oss på Savills för mer information!

Lokaltyp Kontor
Yta 200 m²

Hovås Allé, Nya Hovås

Den nya kontorsbyggnaden, NODI, ska uppföras i Nya Hovås längs Hovås Allé. NODI kommer vara en av de byggnader som tydligast annonserar Nya Hovås från 158:an, och skapar med sin placering och utformning en tydlig entrép

Lokaltyp Kontor
Yta 130 - 850 m²

Uggledalsvägen 21, Billdal (Södra Göteborg)

Välkommen till Uggledal. Här kan vi nu erbjuda en trevlig kontorslokal om 110 kvm. Här sitter ni i en trevligt miljö en bit bort från stadens trafikmuller. Utmärkta kommunikationer och goda parkeringsmöjligheter. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 110 m²

Uggledalsvägen 15, Billdal

Nu finns möjlighet att hyra ett nyrenoverat och fräscht kontor i trevliga Billdal, ett stenkast från Nya Hovås. Lättillgängligt med buss & P utanför.

Lokaltyp Kontor
Yta 240 m²

Kungsporten 4 C, Billdal (Södra Göteborg)

Välkommen till en rumsindelad kontorslokal om 182 kvm. Gott om parkering på fastigheten. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 182 m²

Kungsporten 4C, Billdal (Södra Göteborg)

Välkommen till en fin kontorslokal i Billdal! Lokalen är 182 kvm och har en rumsindelad planlösning. I närområdet finns service så som matbutik, apotek och flertalet lunchrestauranger. Vill du veta mer eller boka in en visning? Välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 182 m²

Bolshedens Industriväg 30, Billdal (Södra Göteborg)

Trevlig kontorslokal om 241 kvm på Bolshedens industriväg. Rumsindelad planlösning med förråd, pentry och WC. strategiskt bra läge med närhet till 158an. Vid frågor eller visning välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 241 m²

Bolshedens Industriväg 34, Västra Göteborg

Lager och kontor i Bolshedens Industriområde

Lokaltyp Kontor
Yta 200 m²

Bolshedens industriväg 30, Billdal (Södra Göteborg)

Välkommen till en trevlig kontorslokal i Billdal strax söder om Göteborg. Planlösningen om 101 kvm erbjuder 5 st kontorsrum, pentry samt förråd och wc. Här sitter ni i ett utmärkt läge intill väg 158 som tar er snabbt mellan Kungsbacka och Göteborg. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 101 m²

Bolshedens Industriväg 20, Västra Göteborg

En trevlig och ljus rumsindelad lokal i markplan i populära Bolsheden. Stort konferensrum med burspråk. Kök och lunchrum samt WC med dusch. Gratis parkering. Stort tjänsteutbud i området såsom gym, livsmedel, fiskhande

Lokaltyp Kontor
Yta 90 m²

Västergatan 20, Centrum (Kungsbacka)

Butikslokal med närhet till torget i Kungsbacka. Lokalen passar bra för butik, utställning, kontor eller mäklare. På grund av ventilation passar lokalen inte för restaurang. Välkomna att kontakta oss för ytterligare information samt visning.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 100 m²

Borgås Gårdsväg 1 Varla -Hede Handelsområde, Borgås-Varla närmaste affärshusområde från E6, grannar med Plantagen, Sängjätten, Kvik, Bilia, Bilcenter Väst, Djursjukhuset m.fl

Butik- kontor och showrooms lokaler inom eget kvarter med utmärkt skyltläge och perfekt logistiskt läge, beläget först/närmast infarten från E6 in till Varlas västra affärsområde.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 100 - 2 575 m²

Borgås Gårdsväg 1, Borgås-Varla närmaste affärshus/område från E6, grannar med Plantagen, SängJätten, Kvik, Bilia, Bilcenter Väst, Djursjukhuset m.fl

Butik- kontor och showrooms lokaler inom eget kvarter med utmärkt skyltläge och perfekt logistiskt läge, beläget först/nära infarten från E6 in till Varlas västra affärsområde.

Lokaltyp Kontor / Lager
Yta 100 - 2 575 m²

Magasinsgatan 12, Varla

Mycket ljus och fräsch lokal nära Freeport. Stor fri parkering utanför lokalen med lättillgänglig acess.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 328 - 691 m²

Borgås Gårdsväg 1, Borgås-Varla närmaste affärshusområde från E6, grannar med Plantagen, SängJätten, Kvik, Bilia, Bilcenter Väst, Djursjukhuset m.fl

Butik- kontor - showrooms, friskvårdslokaler m.m. inom eget kvarter med utmärkt skyltläge och perfekt logistiskt läge, beläget först/nära infarten från E6 in till Varlas västra affärsområde.

Lokaltyp Vårdlokal
Yta 100 - 2 575 m²

Teknikgatan 6, Kungsbacka

Nu finns det möjlighet hyra en kontorslokal med bra läge i Kungsbacka. Lokalen har goda parkeringsmöjligheter.

Lokaltyp Kontor
Yta 179 m²

Kabelgatan 5, Kungsbacka

Fräscha kontorslokaler i Varla, Kungsbacka.

Lokaltyp Kontor
Yta 45 m²

Kabelgatan 11, 434 37, Kungsbacka

Nu finns det en unik chans att hyra en nyproducerad lokal med centralt läge i Kungsbacka. Möjlighet finns att vara med och påverka utformningen efter behov. Inflyttning cirka 12-15 månader efter tecknat hyresavtal.

Lokaltyp Kontor
Yta 1 880 m²

Faktorvägen 2, Hede

Lager- och kontorsyta med bra läge i Kungsbacka

Lokaltyp Kontor
Yta 427 m²

Verkstadsgatan 9, Kungsbacka

Välkommen till Verkstadsgatan 9. Här kan vi nu erbjuda en praktisk kombilokal om totalt 345 kvm varav 290 kvm lager och 55 kvm kontor med omklädningsrum. Lagret har en port om ca 4x4 meter och takhöjden i lagret är ca 5,5 m. I huset finns fiber och fjärrvärme. Vill du veta mer eller boka tid för visning, kontakta oss på loqalo.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 345 m²

Järnvägsgatan 36, Centrum

Lageryta med tillhörande kontor och vikport i centrala Kungsbacka. Omklädningsrum samt stort pentry och tre-fyra kontorsrum.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 348 m²

Tryckarevägen 7, Hede (Kungsbacka)

Kontor med möjlighet till lager uthyres. Lokal om c:a 106 m2 på markplan. Lokalen kan anpassas utefter era önskemål. Idag har lokalen 2-4 kontorsrum, pentry, wc/dusch, server-rum/förråd, extra förråd om ca 15-30 m2 utefter önskemål. Flera P-platser ingår i direkt anslutning till ytan. Nära till populär lunchrestaurang. Snabb access till E6/E20. Buss och pendeltåg inom promenadavstånd. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 106 m²

Magasinsgatan 12, Varla

Lättåtkomligt kontor på plan 2 med hiss och port i markplan.

Lokaltyp Kontor
Yta 366 m²

Västergatan 16-18, Centrum (Kungsbacka)

Välkommen till Västergatan 16-18! Här kan vi nu erbjuda en kontorslokal en trappa upp med plats till 4-5 personer. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Kontor
Yta 80 m²

Vallgatan 1, Kungsbacka

Nu finns det ett stort kontor med säkerhetsvalv och stora förvaringsytor i källaren till uthyrning. Lokalen ligger med ett mycket centralt läge mitt i Kungsbacka.. Lokalen är totalt 480 kvm i två plan och ligger i markplan med stora härliga fönster och en källarvåning med säkerhetsvalv.

Lokaltyp Kontor
Yta 480 m²

Teknikgatan 12, Varla

Kontorslokal på Teknikgatan 12

Lokaltyp Kontor
Yta 1 790 m²

Nygatan 17, Kungsbacka Centrum

Butikslokal

Lokaltyp Butikslokal
Yta 270 m²

Storgatan 31, Kungsbacka Centrum

Butikslokal med mycket bra läge.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 435 m²