9 lediga lokaler i Kållered

I Kållered finns det totalt 9 lokaler ni kan hyra.

Gamla Riksvägen 67, Kållered (Mölndal)

Välkommen till Gamla Riksvägen 67! Här kan vi nu erbjuda en ledig kontorslokal som kan anpassas för era önskemål och behov. Lokalen är om 98 kvm och ligger vid Kållereds centrum där det finns matbutik samt restauranger. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Kontor
Yta 98 m²

Ekenleden 11, Kållered

Bra ändamålsenlig kombilokal lämplig för verkstad, lager etc. Lokalen har tre portar i markplan varav en port direkt in i en spolhall..

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 530 m²

Hagabäcksleden 9, Kållered (Mölndal)

Välkommen till Hagabäcksleden 9 i Kållered! Här kan vi nu erbjuda en lokal om 122 kvm som kan anpassas för era önskemål och behov. Närhet till service och kommunikationer. Goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 122 m²

Bangårdsvägen 37, Kållered

Nu finns det en ledig lokal i Kållered med bästa skyltläge.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 340 m²

Ekenleden 11, Kållered (Mölndal)

Lager/verkstadslokal om 530 kvm i Kållered. Lokalen har tre portar i markplan. Här finns även spolhall. I lokalen finns 2-3 kontorsplatser, pausrum samt omklädningsrum. Inhägnad innergård som delas med annan hyresgäst. Goda kommunikationer. Vill du veta mer eller boka tid för visning? Välkommen att kontakta oss på Savills.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 530 m²

Ekenleden 11, Kållered (Mölndal)

Lager, produktionslokal i Företagshuset Eken. Ytan är ca 530 m². Lokalen har 3 portar varav en spolhall. Omklädning och litet kontor finns också till denna yta. Se ritning. Lokalen är tillgänglig nu. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 530 m²

Gamla Riksvägen 10, Kållered (Mölndal)

Kontorslokal som ligger vid gamla gamla E6:an med Bygg Max som granne. Kontorslokal som idag består av rum men kan byggas om till öppen eller blandad planlösning. I gatuplan finns entré och en yta om 60 kvm att användas som kontor, butik eller lager. Gårdsyta med skärmtak finns att hyra till för parkering, uppställning eller annat användningsområde. Välkommen att kontakta oss på loqalo för mer information eller visning.

Lokaltyp Kontor
Yta 200 - 460 m²

Ekenleden 11, Södra Göteborg

Bra lager/verksamhetslokal granne med IKEA Kållered

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 530 m²

Gamla Riksvägen 48, Kållered (Mölndal)

Välkommen till Gamla Riksvägen 48! Här finns en kontorslokal i centrala Kållered. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Kontor
Yta 240 m²

Bäckstensgatan 13, Eklanda

Ljus och trevlig kombilokal i representativ fastighet. Lokalen erbjuder kontor, pausutrymme, omklädningsrum samt hög-och låglager. Access via 3 portar i markplan. Kommunikationerna till lokalen är mycket bra både med kollektivtrafik och bil. Närhet till köpcentrumet 421 och Mölndals Galleria där ni kan hitta all service ni kan tänkas att behöva. Vid frågor eller visning välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 425 m²

Bergmansgatan 3, Centrum

Förråd / lager belägen i källarplan uthyres.

Lokaltyp Övrig lokal
Yta 63 m²

Johannefredsgatan 4, MÖLNDAL

Välkommen till ett trevligt kontorshotell med ljusa och trivsamma kontorsrum med bästa läge vid Söderleden.

Lokaltyp Kontorshotell
Yta 9 - 33 m²

Krokslätts Fabriker 45, Krokslätt (Mölndal)

Superfin och modern kontorslokal med bra ljusflöde och högt i tak. Idag består planlösningen av nio kontorsrum i olika storlekar. Mycket bra kommunikationer och möjlighet att hyra till p-platser. Lunchrestauranger, caféer och snart ett hotell finns på området. För mer information om lokalen är ni välkomna att höra av er till oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 290 m²

Åby Arenaväg, Åby

FirstOffice Åby Arena är ett nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa kontor och gemensamhetsutrymmen i en inspirerande miljö. Kontoret är beläget högst upp i huset på plan 13 & 14 med en fantastisk utsikt över hela Mölndal.

Lokaltyp Kontorshotell
Yta 10 - 41 m²

Bergfotsgatan 5, Lackarebäck

Bra lageryta med gemensam transportgång

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 120 m²

Kärragatan 15, SÖDRA GÖTEBORG

Välkommen till GoCo Health Innovation City!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 200 - 5 000 m²

Brogatan 9, MÖLNDAL

Centralt belägen kontorslokal mitt i Mölndal.

Lokaltyp Kontor
Yta 175 m²

Krokslätts fabriker 38, Krokslätt (Södra Göteborg)

Välkommen till en nyproducerad kontorslokal om 200 kvm i Krokslätts Fabriker. Lokalen ligger på översta plan och har en öppen planlösning med ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i alla väderstreck. Området erbjuder flertalet lunchrestauranger och konferensanläggningar. Utmärkta kommunikationer och parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 200 - 400 m²

Mölndals torg 4, Mölndals Innerstad

Butiksyta i bästa centrumläge precis vid torget i Mölndals Innerstad

Lokaltyp Butikslokal
Yta 145 m²

Flöjelbergsgatan 12, Mölndal

Kontor i Mölndal. från 85-185 kvm.

Lokaltyp Kontor
Yta 85 - 185 m²

Bäckstensgatan 9, Jolen (Mölndal)

Kontorslokal om från 157 kvm till 403 kvm. Fint renoverat kontor med stora möjligheter att anpassas efter era behov och önskemål. Gott om parkering på fastigheten. Möjligt att hyra till lager om 464 kvm. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 157 - 403 m²

Göteborgsvägen 94, Mölndal

Kontorslokal med egen takterrass!

Lokaltyp Kontor
Yta 1 261 m²

Krokslätts Fabriker 38, Krokslätt (Mölndal)

Välkommen till en kontorslokal om 180 kvm i nybyggd fastighet i anrika Krokslätts fabriker. Lokalen har en generös takhöjd med stora fönsterpartier. Lokalen passar ett bolag som vill sitta i öppen planlösning. Närhet till buss/spårvagn och möjlighet att hyra till parkeringsplatser. Gott om lunchrestauranger i området och närhet till Mölndals innerstad med all tänkbar service tillgänglig. På området finns även möjlighet att hyra konferensrum i olika storlekar och i mars 2021 öppnar The Weaver, hotell med restaurang och konferensanläggning. Vill du veta mer eller boka tid för visning, välkommen att kontakta oss på Savills.

Lokaltyp Kontor
Yta 180 m²

Brogatan 4, Centrum (Mölndal)

Välkommen till Brogatan 4 i Mölndals Centrum! Här kan vi nu erbjuda en butikslokal som just nu är lämpad för en träningsverksamhet men som kan lämpas för en annan butiksverksamhet. Lokalen ligger bredvid Mölndals Galleria och med närhet till buss och spårvagnskommunikation. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 326 m²

Göteborgsvägen 52, Krokslätt (Mölndal)

Välkommen till Göteborgsvägen 52. Här kan vi nu erbjuda kontorslokaler med härlig industriell känsla från ca 300 kvm upp till 950 kvm. Ytorna är fördelade på 3 plan. Byggnaden från 1890-talet har renoverats smakfullt där bevarade detaljer möter moderna och effektiva lösningar. Lokalerna lämpar sig utmärkt som kontor och showroom / utställning. Det finns även möjlighet att hyra lagerytor i intilliggande byggnad från 192 kvm upp till 255 kvm. Här sitter ni på ett utmärkt läge med närhet till kommunikationer och service. Gott om parkeringsplatser på fastigheten. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Kontor
Yta 300 - 950 m²

Åby Arenaväg 2, Åby (Mölndal)

Välkommen till Åby Arenaväg 2! Här kan vi nu erbjuda ett nytt och fräscht kontor i fina Åby Arena. Kontoret består av öppna ytor och kontor/mötesrum samt WC och kök. För er padelintresserade så byggs nu en padelarena i direkt anslutning till kontoret som kommer stå klart under våren 2021. I byggnaden finns även en lunchrestaurang och hotell. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 573 m²

Kungsbackavägen 142, Kållered (Mölndal)

Inhägnad hårdgjord mark strategiskt belägen mellan gamla och nya E.6:an. Kan även bebyggas med industrilokaler i olika storlekar.

Lokaltyp Mark / tomt
Yta 10 000 m²

Brogatan 9, MÖLNDAL

Centralt belägen lokal mitt i Mölndal.

Lokaltyp Kontor
Yta 650 m²

Östergårdsgatan 7, BALLTORP

Lokal med stora möjligheter att anpassas till er kontorsverksamhet. Lageryta på entréplan med god takhöjd.

Lokaltyp Kontor
Yta 922 m²

Frölundagatan 31, Mölndal

Yteffektiv kombilokal med garage-/lagerdel samt markport om 3x3 meter. Tillgängl. fr.om senast 2021-03-01.

Lokaltyp Kontor
Yta 237 m²