Kontorshotell, Adolfsbergsvägen 2-4, Aspholmen, Örebro

  • 10–25 m²
  • 2023-11-01

Kontorshotell med fri parkering precis utanför!


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10–25 m²
Adress Adolfsbergsvägen 2-4
Område Aspholmen
Publicerad 2023-11-15
Kommun Örebro kommun
Byggår 1964
Hiss Nej
Tillträde 2023-11-01
Objektsnummer 41967256

Beskrivning

Letar ni kontorsrum med lättillgängligt läge och fri parkering precis utanför? Då har ni kommit rätt. Här erbjuds nu två lediga kontorsrum i storlekarna 10 och 25 kvm i del av kontorshotell. Tillgång till gemensamt pentry, WC och konferensrum. Vill ni hinna med och träna på lunchen så sitter ni granne med Friskis & Svettis. Området erbjuder er dessutom flertalet lunchrestauranger. Varmt välkomna på visning!

Omgivning

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen?
Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Planlösning

Ljusa kontorsrum i del av kontorshotell.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Övrigt

Förnyelsebar fjärrvärme och grön el, Solceller


Karta

Bilder på lokalen