Kontor, Skeppsgatan 30, Hamnen, Malmö

  • 81 m²
  • Enligt överenskommelse. Tidigast juni 2023.

Inflyttningsklar lokal 2023! Vill du etablera dig i Malmös mest spännande stadsdel med stora framtidsvisioner? Då kan detta vara något för dig.


Lokaltyp Kontor
Total yta 81 m²
Adress Skeppsgatan 30
Område Hamnen
Publicerad 2023-04-21
Kommun Malmö kommun
Våning Entréplan
Takhöjd 2,9 m
Tillträde Enligt överenskommelse. Tidigast juni 2023.
Objektsnummer 41962737

Beskrivning

Just nu bygger Peab Bostad Brf Varvsporten på historisk industrimark i Varvsstaden. Modernitet och bekvämlighet möter stilsäker industrikänsla. Läget är fantastiskt intill kajpromenad, citypuls, promenadstråk, strand och park. En ny fantastisk stadsdel som Malmöborna kommer besöka ofta. Här erbjuder vi en ljus kontorslokal om 81 kvm som står färdig sommaren 2023. Lokalen är belägen på hörnet av Skeppsgatan och Neptunigatan.

Bra skyltläge med många förbipasserande utanför lokalen samt god synlighet och tillgänglighet med pendling.

Omgivning

Varvsporten erbjuder ett fantastiskt läge mitt i navet mellan pulserande stadsliv och Västra Hamnens atmosfär och flanörstråk. Som grannar har du Dockan och havet. Att driva företag i Varvsporten bjuder på en rad olika möjligheter. Varvsporten består totalt av 116 lägenheter och 2 lokaler. Sommaren 2023 beräknas allt vara inflyttningsklart.

Det är kontrasterna som gör Varvsstaden unik. Stadsdelen är ny men gammal. En stolt bärare av sin historia men framåtblickande och innovativ. Varvsstaden håller på att utvecklas till en livfull stadsdel på ett av Malmös absoluta topplägen! Här har ni bara en kort promenad från city och Malmö Saluhall. De publika rummen i Varvsstaden blir många – förutom kajstråk finns gröna urbana rum i form av torg och park, lekytor och uteserveringar för att nämna några.

Planlösning

Lokalen har en öppenplanlösning med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Till lokalen finns även två entréer.

Service

På gångavstånd finns flera moderna gym och träningsanläggningar och det finns också en nyöppnad padelhall alldeles i närheten.

Närliggande företag

Företagen Oatly, Wingårdhs arkitekter och Lindahls arkitekter är några av dem som flyttat sin verksamhet till Varvsstaden. I närheten ligger den populära och prisbelönta restaurangen Aster och det mysiga blomsterkaféet Yvig.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen