Kontor, Östra Promenaden 7, Slussen, Malmö

  • 400 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 66 667 - 95 000 kr/mån

Ljus kontorslokal med stora möjligheter i ett av Malmös trendigaste områden! Ljus och stor kontorslokal i utmärkt skick i en av Malmös centralaste delar. Lokalen är 400 kvm disponerade på öppna ytorför arbetsplatser, mindre kontorsrum och konferensrum. Här kan man flytta in omedelbart om så önskas. Kontorslokalen är på tredje våningen vilket ger ett härligt ljusinsläpp och en fin utsikt över kanalen....


Lokaltyp Kontor
Total yta 400 m²
Adress Östra Promenaden 7
Område Slussen
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41948146
Områdeshyra 66 667 - 95 000 kr/mån
2 000 - 2 850 kr/m²/år

Beskrivning

Ljus kontorslokal med stora möjligheter i ett av Malmös trendigaste områden!
Ljus och stor kontorslokal i utmärkt skick i en av Malmös centralaste delar. Lokalen är 400 kvm disponerade på öppna ytor för arbetsplatser, mindre kontorsrum och konferensrum. Här kan man flytta in omedelbart om så önskas. Kontorslokalen är på tredje våningen vilket ger ett härligt ljusinsläpp och en fin utsikt över kanalen.

Fastigheten & kvarteret
Välkommen till Slussen! Där tågspår en gång möttes och trafiken rusade växer nu ett grönt, levande och varierat område upp. De senaste åren har Slussen varit ett av de största utvecklingsområdena i Malmö och hit letar sig nu Malmöbor och verksamheter. Slussen växer kring den vackra kanalen och ger en känsla av natur mitt i stan. Små gallerier, restauranger och caféer finns i området. Både Drottningtorget och Värnhem ligger nära till hands där det bubblar av härliga kultur och matupplevelser. Moderna Museet, Boule Bar och Caroli köpcentrum är en del av vardagen här.

FASTIGHET
Fastigheten är byggd 1960 och arkitekturen är tidstypisk. Belägen precis in till kanalen. Fastigheten ingår bland våra mest centrala fastigheter eftersom den helt enkelt ligger ett stenkast från stadens puls. Huset är en blandfastighet med butiker, kontor samt bostäder.

Övrigt
Yta: 400 kvm
Typ: Kontor
Tillträde: Enligt överenskommelse
Våningsplan: 3
Fastighetstyp: Blandfastighet med lokaler och lägenheter
Byggår: 1960


Kommunikation
Här finns de flesta busslinjer nära till hands, inte minst från Värnhem där även de regionala bussarna stannar. Malmö Centralstation ligger ca 10 minuter promenadavstånd och du når motorvägen med bil på bara ett par minuter.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen