1. Hyra kontor. 17 lediga kontor i Handen Läs mer

  Sortera på

  Letar du efter lediga lokaler i Handen? Då har du kommit rätt. Handen, beläget i Haninge kommun, erbjuder en mängd olika lokaler för uthyrning. Oavsett om du söker en kontorslokal, butikslokal, lagerlokal eller kanske en restauranglokal, finns det flera alternativ att välja mellan.

  Överväganden vid hyra av lokal i Handen

  Det finns flera faktorer att ta hänsyn till när du ska hyra en lokal i Handen. Först och främst bör du fundera över vilken typ av lokal som bäst passar ditt företags behov. Är det en kontorslokal, butikslokal, lagerlokal eller kanske en restauranglokal du är ute efter? Därefter bör du överväga lokalens storlek, läge och kostnad. Det är viktigt att lokalen ligger i rätt område för ditt företag och att hyran passar in i din budget.

  Varför hyra lokal i Handen?

  Handen har mycket att erbjuda när det gäller att hyra lokal. Här finns ett brett utbud av lokaler i olika storlekar och prisklasser. Dessutom är Handen strategiskt beläget med närhet till både Stockholm och Södertälje, vilket gör det till en attraktiv plats för företag. Handen har även goda kommunikationer med både bussar och pendeltåg, vilket underlättar för både anställda och kunder att ta sig till och från lokalen.

  Letar du efter lediga lokaler i Handen?

  Om du letar efter lediga lokaler i Handen, är du på rätt plats. Här på Lokalguiden.se kan du enkelt söka efter lediga lokaler i Handen och hitta den perfekta lokalen för ditt företag. Oavsett om du är ute efter en kontorslokal, butikslokal, lagerlokal eller restauranglokal, har vi ett stort utbud av lediga lokaler i Handen.

  Vi uppmanar dig att använda sökfunktionen här på Lokalguiden.se för att hitta din drömlokal i Handen. Lycka till med ditt lokalval!

 2. Din sökning gav inga fler träffar

  Se våra tips nedanför för att förbättra ditt sökresultat.

  Här är några tips för hur du kan förbättra ditt sökresultat

Missa ingenting

Med vår bevakning gör vi jobbet åt dig

Bevaka sökning