WTC i Växjö får ny hyresgäst

3 november 2020

Almi Företagspartner flyttar till Word Trade Center i Växjö, och tar därmed ett stort kliv till nya flexibla arbetsplatser med medarbetaren i fokus. Från 1 december kan företagare i Kronoberg få rådgivning på toppnivå, i kontoret på åttonde våningen eller rentav på den fantastiska takterrassen.

Mats Lundmark (Almi) och Jenny Rungegård (Castellum) . Bild: Castellum
Mats Lundmark (Almi) och Jenny Rungegård (Castellum) . Bild: Castellum

– Det känns verkligen spännande att komma till nya och betydligt mer ändamålsenliga lokaler. Det ger oss en bra möjlighet att modernisera vårt sätt att arbeta, men viktiga fördelar blir givetvis också trivsel och motivation, säger Mats Lundmark, VD på Almi Företagspartner Kronoberg AB

World Trade Center i Växjö har moderna kontorslokaler i bästa läge, ett stenkast från centralstationen. Byggnaden som ägs och förvaltas av Castellum stod klar 2016 och är idag en naturlig mötesplats i mycket attraktiv miljö. Idag finns sju World Trade Center i Sverige.

– Vi är mycket glada över att få välkomna tillbaka Almi som hyresgäst. Verksamheten är klockren i World Trade Center och jag är övertygad om att Almi kommer att få givande utbyte med övriga företag i huset. Castellum vill bidra till bästa förutsättningar för att stötta tillväxtbolag, säger Jenny Rungegård, affärsområdeschef Castellum Växjö.

Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet. Uppdraget är att investera i framtida tillväxt genom att erbjuda lån och affärsutveckling till företag som vill växa.

Förutom de fina kontorslokalerna har Almi även tillgång till takterrassen med strålande utsikt över Växjö, en höjdpunkt som förhoppningsvis kommer att locka många företagare till besök framöver

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.