Fullskalig coworking i WTC

26 november 2021

Pandemin har påverkat hur vi vill arbeta framöver. Flexibilitet och det personliga mötet är det som efterfrågas mest och för att möta den efterfrågan utvecklar nu Castellum sitt Business Center i World Trade Center till en fullskalig coworkingarena.

Bild: Castellum
Castellum

Coworkingarenan i Business Center i Växjö är ca 1 000 kvm fördelat över två våningsplan och innebär att du som medlem får tillgång till flexibla arbetsplatser på ett nyckelfärdigt, möblerat kontor.

– Här får du som medlem tillgång till en komplett arbetsplats med alla kringtjänster, oavsett om du har ett eget rum eller endast nyttjar gemensamma ytor. Videoinspelningsrummet liksom fler varierade mötesytor är spännande ingredienser i vårt coworking, säger Jenny Rungegård, Affärsområdeschef Castellum Växjö. 

Castellum har redan välkomnat ett antal nya medlemmar till coworkingarenan i WTC och TRR är en av dem.

- Det känns riktigt bra att få arbeta i en miljö som främjar nätverkande, kreativitet och engagemang och som samtidigt erbjuder hög servicegrad, säger Magnus Gustafsson, Chef arbetsmarknadsområde Syd.

Hållbarhet och hälsa är fokusområden för Castellum och hela 90% av interiören är vald med återbruk. För såväl fysiskt som mentalt välbefinnande erbjuds bland annat en ergostation med redskap för arbetsplatsen och ett nytt vilrum. I övrigt kan alla företag, oavsett storlek, bli medlemmar. I medlemskapet ingår gemensam lounge, pentry, kaffe, städning, wifi samt skrivare och medlemmar kan även hyra mötesrum till medlemspris. Arenan kommer att erbjuda en rad olika miljöer att mötas och arbeta, en zon för enskilt arbete och en annan dynamisk zon för samarbete och utbyte med kollegorna där nätverkande och idéer står i fokus. Castellum vill samla olika yrken och branscher under samma tak, vilket skapar möjligheter för erfarenhetsutbyte och samverkan över gränserna.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.