Vilka blir Årets Uthyrningsteam – sista månadstävlingen!

31 oktober 2019

Med två månader kvar av årets tävling i Årets Uthyrare drar vi igång årets sista månadstävling med ett fint pris i potten!

Foto: Torbjörn Hedberg
Foto: Torbjörn Hedberg

Nu drar vi igång årets tredje och sista månadstävling i tävlingen Årets Uthyrare. Den här månaden lägger vi fokus på teamet. Förutom att registrera era uthyrningar skall ni även rekrytera kollegor till ert team.

Poängekvationen lyder som vanligt: (antal uthyrningar x antal uthyrda kvadratmeter x lokaltyp(kontorslokal/restauranglokal=2.2, butik/handel=2, lager/logistik=0.2, produktionslokal=0.75) x snitthyra x index (1,41 för uthyrningar i VG, 1,59 i Skåne & 1,43 i övriga län). Poäng för lokaltyp och index är uträknat på de tre senaste årens statistik från topp 3 i alla tidigare kategorier. Vi har jämfört poängen som skapats från: antal uthyrningar, antal kvm, lokaltyp och snitthyran samt dess förhållande till poängen i Stockholms län och alla lokaltyper. Poäng för lokaltyp är nytt för 2019 och gör så att tävlingen blir så rättvis som möjligt för alla tävlande runt om i Sverige.

Är ni redan tre eller fler från samma organisation i tävlingen behöver ni inte rekrytera kollegor.

Det team som får högst poäng, samt rekryterar flest kollegor kammar hem vinsten. I prispotten ligger två biljetter till Fastighetsgalan som anordnas på Berns i Stockholm den 29/1 2020, till ett värde av 4 900 kr/ex moms styck.

Namnen på era kollegor som ni rekryterar skickar ni till: pernilla.gilbert@lokalguiden.se. Om en månad korar vi vinnaren – lycka till i tävlingen!

Topp tre i teamtävlingen just nu:


1. Novi Real Estate

2. New Property

3. Korhonen Wedin Property Advisors 


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.