Växlar upp i Göteborg

12 januari 2023

Flera av Wallenstams lokalhyresgäster har nyligen avtalat om att utöka sina ytor i centrala Göteborg. Samtidigt välkomnas helt nya kunder inom exempelvis inredning och vård. Sammantaget nya uthyrningar om cirka 3 700 kvadratmeter till adresser som exempelvis Avenyn, Östra Hamngatan, Södra Gubberogatan och det nybyggda kontorshuset i Kallebäcks Terrasser.

Bland tillförhyrningarna som gjorts i närtid hos Wallenstam kan exempelvis Västra Götalandsregionens hörselenhet på Södra Gubberogatan, Bergströms Ur på Östra Hamngatan, Tavolo vinbar på Södra Larmgatan och Junggrens café på Avenyn nämnas.

Exempel på nya lokalhyresgäster är bland andra Blankdays som nyligen har öppnat i Victoriapassagen och Närhälsan som nästa höst öppnar en ny vårdcentral och barnavårdscentral i Kallebäcks Terrasser.


– Attraktiva kontors- och butikslokaler i centrala lägen är alltid eftertraktade. Vi är både stolta och glada över att befintliga hyresgäster väljer att fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Samtidigt som vi ser fram emot att välkomna nya spännande verksamheter, säger Marina Fritsche, regionchef Göteborg och vice vd för Wallenstam.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.